| Deya400 a întrebat:

Heii!

Deci, am cont pe YouTube, am făcut un video lyrics şi doar mă trezesc că am încălcat regulile.

Faza e că nu am încălcat nimic. Video-ul meu a fost "furat" să zic aşa : https://www.youtube.com/watch?v=YHAL8MxOpGw

[ Scrie şi la început şi la sfârşit şi pe parcursul video-ului că e LYRICS BY DEYA400, adică eu. ]

5 răspunsuri:
| prizeFTW a răspuns:

Hei,foarte frumos! Vrei sa facem un parteneriat? Eu fac tutoriale photoshop, gameplaye'uri... etc!
Acum nu stiu ce e de facut, sterge si tu videoclipul ca mai faci tu altele ^^

neluL
| neluL a răspuns:

Pentru melodie iti apare ca ai incalcat regulile de copyright. Nu ai dreptul sa postezi /promovezi o melodie pentru care nu ai drept de autor. Ca sa nu iti mai apara chestia asta, foloseste Audacity!
Cum sa pacalesti regulile de copyright pe YouTube
Instructiuni:
Vei avea nevoie de programul numit Audacity. Daca nu ai acest program, pur si simplu cauta-l pe Google si descarca-l.
Deschide Audacity. Intra in meniul File>Open si alege cantecul pe care doresti sa il deschizi.
Selecteaza tot cantecul si click pe Effect. De aici iti poti alege 3 efecte diferite care iti vor modifica melodia, insa nici nu se vor observa.
Alege una dintre cele 3 optiuni si du-te la Percent change si modifica valoarea de la 0.000 la 5 sau -5. Astfel cantecul tau va suporta mici modificari insa care nu pot fi sesizabile. Cateodata este nevoie sa repeti aceasta operatie de mai multe ori, pana vei trece de regulile de Copyright (WMG).
Dupa ce ai terminat de editat melodia, du-te la File>Export as WAV si alege locatia pentru noul cantec.
Acum poti adauga melodia oricarui videoclip fara sa fie interzis de copyright. Daca totusi nu trece de scanare, repeta pasii de mai sus pana cand va merge.
Audacity il descarci de aici http://audacity.googlecode.com/files/audacity-win-unicode-1.3.13.exe
Success!

| Deya400 explică (pentru prizeFTW):

Eh, poate. happy Dă-mi id-ul tău şi vorbim acolo.

| Deya400 explică (pentru neluL):

Am specificat în descrierea lui de unde am video-ul şi tot.
În fine, de acum încolo aşa voi face. Dar nu mă mai lasă nici cum să intru pe contul meu de youtube. Îmi tot arată un video "Şcoala pentru drepturi de autor" şi 4 întrebări grilă. După ce le fac, dau Continuaţi şi îmi apare Evaluarea răspunsurilor după care "Trimiteţi" dau şi pe ăsta şi îmi apare iar de la început cu alte întrebări. Ce pot face?

neluL
| neluL a răspuns (pentru Deya400):

Fa wizardul cu toate intrebarile care iti apar. Uita-te si in email-urile tale.