| AncaAncutza a întrebat:

Heii dragilor! As vrea sa va povestesc. o intamplare mai putin normala.Acum cateva zile a fost ziua unui prieten si am fost invitata la ziua lui.Suntem cei mai buni prieteni dar nu m-am gandit niciodata ca s-ar fi indragostit de mine...in fine eram in camera lui si ne uitam la un film in timp ce, ceilalti invitati erau afara si petreceau fara el.Eu am observat ca incet incet se apropia de mine si eu.m-am dus sa iau niste floricele de jos.Cand m-am intors lumina si televizorul erau stinse.Am intrat si il vad ca ma ia in brate si ma saruta cam 10 minute dupa aceea el a spus "Ce buze ai" si eu l-am impins si a cazut cu gura de farfuria cu floricelelaughing)si si-a spart buzalaughing)el radea facand glume iar pe mine ma apucase plansul.A doua zi ne-am vazut si m-a sarutat din nou intrebandu-ma daca vreau sa incerc sa fiu cu el.Si nu stiu ce sa fac..adica ce credti ca ar fi cel mai bine sa fac?! Dau funda pentru parerile voaste pentru ce v-am povestit! Va pup!

Răspuns Câştigător
| Alexxxxx1 a răspuns:

Pai in primul rand faina povesteawinking
Apoi daca vei fi cu el sau nu, asta doar tu poti sa decizi, insa trebuie sa ai in considerare: daca tie nu iti place de el, mai bine nici nu incerci nimic-zic euwinking
Decat sa fii cu el, el se va atasa ft tare de tine, relatia nu merge si dupa va despartiti, el va fi devastat... chiar si baietii au sentimente big grin
Deci ca vei fi cu el sau nu, e decizia ta, caci tu stii ce persoana este el, doar tu il cunosti...
P.S.: din poveste eu zic ca te place chiar mult, ramane sa te gandesti: tu il placi sau nu?
Sper ca te-am ajutat :*

4 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Nu-ți poate spune nimeni ce trebuie să faci.Tu ești singura conștientă de sentimentele pe care le porți, fie ele de dragoste sau simplele sentimente de prietenie.
Dacă simți ceva, încercarea moarte n-are, dacă nu, e mai bine să lași lucrurile așa.
Baftă!

| euuuy a răspuns:

Daca e dragut si se comporta frumos ai putea sa ii dai o sansa doar ca apoi daca va certati si va despratiti nu o sa il mai ai pe acel cel mai bun prieten.

| Biancaalone a răspuns:

Pai daca il placi.da fi cu el. Daca nu nu stiu ce sa zic! totusi incearca sa nu-i ranesti sentimentele!

| Pinguina123 a răspuns:

Asa se intampla mereu... cand un baiat si o fata sunt cei mai buni prieteni, cu siguranta unul dintre ei sau chiar amandoi isi vor schimba sentimentele... din moment ce va intelegeti asa bine, in cat erati cei mai buni prieteni e, eu zic ca ar merita sa incerciwinking Funda? =D (nu am si eu niciuna) :*