| LostInHell55 a întrebat:

Heii la toata lumea,

Stau in Arad,de unde pot cumpara skaterboard cu roti de poliuretan, si la ce pret? dau fundita+cerere de prietenie

Multumesc anticipat!:*

5 răspunsuri:
| positivity a răspuns:

Nu ştiu dacă în Arad sunt skateshop-uri, pentru că nu locuiesc acolo, dar ai putea da comandă pe net. E mult mai simplu aşa. Dar, dacă ai timp ai putea întreba pe cineva care cunoaște oraşul Arad mai bine de un skateshop apropiat.
Şi ce mărime porţi la papuci? Pentru că skateboard-urile au mărimi diferite. Dacă porţi în jur de 37, ia-ţi un skate de mărimea 7.5, 7.6
Pe net, skateboard-urile profesionale sunt peste 300 lei. În oraşul tău poate sunt unele mai ieftine, deşi nu cred, merită să cauţi.

| Aℓiix a răspuns:

Sincer nu prea cred ca vei gasi skateshop-uri in Arad. Oricum eu tze-as recomanda sa mai cauti la magazine sau sa comanzi online.
http://www.clubafaceri.ro/cauta/produse/skateboard%20roti%20poliuretan/
Oricum eu iti spun sa cauti pe la magazine ca sigur au calitatea mai buna si sunt si mult mai ieftine. Apropo plz fuditza :X
Aaa, si nu uita daca nu gasesti pe la magazine mai cauta si alte site-uri pe care sa comanzi online.Esti la distanta de un click!

| LostInHell55 explică (pentru positivity):

Port 40,41 happy

| LostInHell55 explică (pentru positivity):

Pai eu port 40, 41 at de care am nevoie?

| positivity a răspuns (pentru LostInHell55):

Ţi-ar trebui o placă de 7.75, dar, dacă eşti la început cumpără-ţi una de 7.6, pentru că este mai mică şi o vei putea manevra mai bine.