| ElenaSorina96 a întrebat:

Heii! Ma puteti ajuta cu un sfat ceva? Peste cateva luni o sa ma mut in partea cealalta a tarii ..acolo voi avea o alta familia mai mare insa tot ce tine de mine las aici.(prieteni amintiri de aici anumite persoane) ..si ar fi o faza fiind noua in orasul in care ma mut cunosc doar pe cativa nici orasul nu il cunosc (3-4pers.)..acolo voi merge la liceu si chiar nu stiu cum voi socializa cum ma voi acomoda cu lumea de acolo nu cunosc nici un coleg/colega..nu stiu cum o sa ma imbrac ..nu stiu cum sa ma prezint ca sa nu par ori prea disperata ori aflandu-ma in treaba sau bagandu-ma in seama.ce ar trebui sa fac? Dau funda :*.

3 răspunsuri:
| Jimtheghost a răspuns:

In primul rand ar trebui sa te relaxezi un pic. Nu o sa fie chiar asa de rau. Sigur, lasi totul in urma dar uneori e mai bine asa. Eu am facut acelasi lucru cand am plecat la studii. Crede-ma, cine a fost prieten adevarat cu tine va ramane si de acum inainte. Distanta nu schimba nimic. Cat despre noii prieteni, nu te ingrijora, totul o sa fie ok. Daca esti tu, lumea o sa te aprecieze. Iar hainele nu sunt o problema laughing Ce conteaza cu ce esti imbracata? Conteaza sa te simti bine. In ce oras te muti?

| ElenaSorina96 explică (pentru Jimtheghost):

In Otelu Rosu ( in apropiere de Caransebes ) Ce ar mai trebui sa stiu? Adica daca tot stii ceva ceva sa ma sfatui happy

| Jimtheghost a răspuns (pentru ElenaSorina96):

Stai chill. Lumea o sa te placa. Daca te ingrijorezi si incerci sa pari ce nu esti o sa fie aiurea. O sa te obisnuiesti pana la urma. Eu m-am mutat in Iasi anul trecut si am cunoscut cea mai faina lume de cand sunt aici. happy