Da..nu vad care e problema daca am iubit la 14 ani
Il iubesc
Ii spui ca esti fata serioasa, ca iti vezi interesul si ca nu vei face nimic care sa iti afecteze viitorul. Daca va discuta mai mult, ii spui ca relatiile la varsta asta nu rezista mult (fara suparare, dar chiar e adevarat). Numeste-l prieten, nu iubit.
Vezi-ti de treaba ta acolo domne. fata iubeste, ce stii tu. sa iti fie rusine
Da, la 14 ani "iubeste". Asa e, sa-mi fie rusine. Foarte urat din partea mea.
Lasa ca astia cu "iubit"la 14 ani, la 20 de ani numai dau 2 bani pe nimeni. ca nu stiu sa faca diferenta intre lucruri. dar ea iubeste, asa ca shh
Daca nu vrei sa stie cu cine mergi ii poti spune ca iesi cu niste prietene si asa probabil nu exista riscul sa nu te lase, daca vrei sa ii spui ca mergi cu un baiat poti spune ca iesi cu un prieten si nu are motiv de ingrijorare, bafta
Mai bine ii spui adevarul. Daca afla din alta parte va iesi mai urat.
Ii spui ca te-a invitat un baiat in oras, la un suc.
P.S cel mai probabil va spune ca esti cam mica pentru a avea un iubit.
Mai bine gândeşte-te la ce se va întâmpla la întâlnirea aia. Gândeşte-te că tu având 14 ani acel băiat care sigur e mai mare decât tine încearcă doar să ajungă în chiloţeii tăi pentru a se simţi bine, iar după te va da la o parte pentru că se va gândi în felul următor: "dacă cu ea mi-a mers atât de bine de ce să nu mai încerc şi cu alta de vârsta ei".
După ce te-ai gândit la toate astea de abia atunci să-ţi faci probleme dacă părinţii tăi îţi dau voie. Ţine minte, chiar dacă ţi se pare prostie la vârsta asta, părinţii tăi ştiu ce este cel mai bine pentru tine.