Du-te la el acas si vorbeste cu el! Daca spui ca si el sufere, e clar! Ceva nu e in regula! Lasa orgoliu si du t075e075 804 8869 la el, nu pierde ceea ce iubesti, macar cat mai poti! Si incearca pentru incercarea moare ultima!
Nu conteaza ceea ce a fost in trecut, conteaza ca acum, in prezent, el nu te mai place si nu mai ai nimic de facut, decat sa accepti realitatea: motivele chiar ca nu mai conteaza.
Inca ma iubeste... Toti prietenii lui zic ca el sta inchis in casa si nu are chef de nimic. E ceva care nici mie nu vor sa imi spuna...
Se apropie sfarsitul relatiei...asa facea si prietena mea si apoi ma lasat.Incearca sa te impaci cu gandul.
Mi s-a întâmplat şi mie ca după o perioadă luungă de relaţie, după un timp pur şi simplu să mă plictisesc de partenerul meu. Devenise totul foarte banal. Intervenise rutina şi asftel am hotărât că ar fi mai bine să ne vedem fiecare de treaba lui.
În cazul tău ori este vorba despre rutină şi monotonie ori el are o problemă despre care tu nu ştii, important este să te împaci cu ideea că nu mai sunteţi împreună şi să încerci să-ţi vezi de viaţă, fără să-l mai baţi la cap să va împăcaţi.
Buna, parerea mea proprie si personala e ca ar cam trebui sa iti schimbi cercul de prieteni...sa o iau de la inceput. Chestia asta cu relatia, ei bine, apar momente cand simti ca nu mai merge si decat sa inseli mai de graba parasesti si cauti altceva. Interesant e faptul ca te tai pe maini si ca ai tentative de sinucidere. Are legatura cu faptul ca esti satanista sau e pur si simplu cercul de prieteni dubios in care ai intrat? Cert e ca ar trebui sa pui punct si sa iti reorganizezi viata: ce e bun pastrezi, ce e stricat il arunci. Stiu ca e un raspuns cel putin neobisnuit, dar eu sunt genul de om care isi face temele...si inca bine
Hei. Eu zic sa astepti cateva zile sa vezi ce se va intampla. Daca vrea o pauza clar nu trebuie sa stai pe capul lui sa-i agresezi pentru ca vei face mai mult rau. Probabil trece printr-o perioada si stare mai nasoala in care are nevoie de putin timp singur sa reflecte asupra relatiei voastre si asupra propriei fericiri. Poate are indoieli cu privire la sentimentele lui pentru tine si incearca sa se mentina putin distant pentru a vedea daca-ti simte lipsa. Tocmai din aceste motive e bine ca tu sa nu-l cauti, nu te arata disperata dupa el fiidnca doar vei inrautati situatia. Stiu ca e foarte greu, te inteleg, si eu am trecut prin ceva asemanator, dar trebuie sa incerci sa-ti revi. Daca te iubeste cu adevarat se va intoarce, si chiar a fost doar o pauza. Pana atunci, invata sa traiesti fara el, eventual lasa o urma de speranta ca va reveni ca sa te incurajezi. Pana atunci, petrece cat mai mult timp cu prietenii tai, familia, animale daca ai. Nu ramane niciodata singura sau pe liniste fiidnca iti va da ocazia sa te gandesti la sentimentele tale si sa te intristezi iar. Pune-ti in permanenta muzica vesela daca nu ai cu cine sa vorbesti, suna o prietena mereu cand te simti singura, iesi in oras, lucruri de genul. Daca mai ai nevoie de mine te astept oricand intr-un mesaj privat sau pe contul acesta :
http://ask.fm/DaruiescAjutor
Pupici