| AlexaaAle a întrebat:

Heii.Revin cu o problema mai veche. Deci anul asta o sa fiu boboaca big grin.
Cum vi se pare liceul George Calinescu din Bucuresti..adica mie mi-ar place sa ajung acolo si am si sanse, dar cam oftic ca examenul la matematica mi-a stricat tot ce am construit atata timp.
Imi este teama ca nu o sa ma integrez de fel sunt mai timida dar imi fac prieteni desi dureaza ceva pana descopera cum sunt eu cu adevarat.
Niste sfaturi? Cum sa ma imbrac, cum sa ma comport chestii din astea :*
Merci anticipat! Apropo dau fundoi :X

7 răspunsuri:
| AlexiaD a răspuns:

Hei,buna! kiss Si eu o sa fiu boboaca la anul, nu in Calinescu, dar la fel ma simt si eusad Mi-e teama ca nu ma voi integra...Cat despre liceul Calinescu, eu una am auzit numai lucruri bune, asa ca bafta la repartizare, sa ajungi unde vrei tu! kiss

| AlexaaAle explică (pentru AlexiaD):

Succes la repartizare.Merci mult de raspuns apreciez.Stai linistita adica pana la urma tot trebuie sa ne facem macar 2-3 prieteni pana si cel mai timid om de pe pamant isi face :*

| 8mariastar a răspuns:

Da ese un liceu bun
profeesori sunt pregatiti stiu foarte bine sa explice la copii

| AlexaaAle explică (pentru 8mariastar):

Merci de raspuns apreciez. Sper sa intru acolo :*

| AlexaEly97 a răspuns:

Ca sa te integrezi repede ar trebui sa iesi in evidenta oarecum. Incearca sa fii sociabila, sa vorbesti cu toti, sa porti haine cat de cat draguta sau celputin sa fie de firma (daca iti permiti si vrei asta bineinteles).Si eu voi fii boboaca din toamna si am aceleasi probleme ca si tine, dar eu voi fii in Arges. Oricum bafta saptamana asta la repartizare. P.S : incearca sa fii tu insati, nu-i lasa pe noii,, prieteni'' sa te schimbe. :*

| AlexaaAle explică (pentru AlexaEly97):

Nu e problema hainelor...imi permit si am un stil dragut dupa parerea mea.O sa incerc sa fiu sociabila.Dar mai am o problema eu sunt foarte inalta am 1.80 si putin si imi e frica sa nu se faca glume pe seama mea pentru ca la acest capitol sunt foarte sensibila si incep sa plang imediat. Succes si tie sper sa intri la ce liceu vrei :*

| AlexaEly97 a răspuns (pentru AlexaaAle):

Merci la fel. Cu ajutorul unui prieten bun vei trece peste toate.