Da ese un liceu bun
profeesori sunt pregatiti stiu foarte bine sa explice la copii
Hei,buna! Si eu o sa fiu boboaca la anul, nu in Calinescu, dar la fel ma simt si eu Mi-e teama ca nu ma voi integra...Cat despre liceul Calinescu, eu una am auzit numai lucruri bune, asa ca bafta la repartizare, sa ajungi unde vrei tu!
Ca sa te integrezi repede ar trebui sa iesi in evidenta oarecum. Incearca sa fii sociabila, sa vorbesti cu toti, sa porti haine cat de cat draguta sau celputin sa fie de firma (daca iti permiti si vrei asta bineinteles).Si eu voi fii boboaca din toamna si am aceleasi probleme ca si tine, dar eu voi fii in Arges. Oricum bafta saptamana asta la repartizare. P.S : incearca sa fii tu insati, nu-i lasa pe noii,, prieteni'' sa te schimbe. :*
Nu e problema hainelor...imi permit si am un stil dragut dupa parerea mea.O sa incerc sa fiu sociabila.Dar mai am o problema eu sunt foarte inalta am 1.80 si putin si imi e frica sa nu se faca glume pe seama mea pentru ca la acest capitol sunt foarte sensibila si incep sa plang imediat. Succes si tie sper sa intri la ce liceu vrei :*
Merci la fel. Cu ajutorul unui prieten bun vei trece peste toate.
Twister09 întreabă: