Buna.
Nu te-ai gandit ca poate mama ta nu vrea sa te lase cu un motiv?!
Gandete-te un pic, eu nu cred ca este vremea de chestii de astea.
Sunt unele chestii pe care le poti face si mai incolo.
Tu esti mare ai 17 ani!
Mama ta se gandeste sa nu...nah.
Poate are dreptate.
Iar, chestia cu mintitu, eu spun sa renunti.
Cel mai bine este sa vorbesti cu ea, sa o rogi sa te inteleaga.
Spune-i ca poate avea incredere in tine.
Nu cred ca nu te va lasa.
Atata timp cat ii capeti increderea, vei putea face orice.
Ast este parerea mea.
Cred ca asta este cel mai bun sfat pe care ti-l pot da.
Sper ca te voi ajuta!
Pa.
Buna,
Cred ca tu stii de ce ii este frica mamei tale e pacat ca nu te lasa ca daca vrei sa faci sex cu el o poti face cu alta ocazie oricum. Sfatul meu este sa nu dormi la el ca sa n-o superi pe mama ta oricum mai ai un an si faci 18, nu mai e mult si o sa fii majora. Daca vrei sa stai in intimitate cu el poti gasi si alte ocazii in timpul zilei bineinteles mai ales ca e vacanta si nu trebuie sa chiulesti de la scoala. Sper ca sfatul meu iti va fi folositor.
Eu zic sa nu o minti pe mama ta, parintii trebuie sa stie mereu unde te afli. De ce ii faci una ca asta mamei tale? Clar ca ii este frica ca-ci pina la 18 ani ea este responsabila de tine.
Mama ta are doar grija de tine adica auzid la TV ''o tanara sa sinucis doar pentru ca prietenu ei a parasit-o'' sau ''un barbat a intrat la inchisoare pentru ca a avut un act se*ual cu o minora" n-are cum sa nu-i fie frica
Pai poti merge la el - o sa ingrosi randurile celor care scriu disperate aici pe tpu.ro ca au facut sex cu "iubi" eventual sub dus si "iubi" nu a mai putut sa se tina si ce sa vezi: a eliberat pestisorii miscatori cu codite magice. si pe urma o punem de o pastila de a 2 zi ca suntem majore. Vai de voi! ai timp sa te tavalesti cu "iubi" sau cu alti "iubi" suficient sau s-a anuntat vreun alt sfarsit al lumii si nu stiam eu?
Nu iti minti parintii!
Spune-i ca dormi la o prietena.
Ai grija, alege cu atentie prietena si vorbeste cu ea ca sa te acopere. Bafta! :*
Nu a zis nimeni, ca vreau sa dorm la prietenul meu pentru a face sex cu el, doar sa ne petrecem mai mult timp impreuna asa cu numai aduce acuzatii aiurea daca nu stii.
Nuuu... eu am spus ca vrei sa-i citesti din sonetele lui Shakespear. Am o varsta si nu mai cred ca tot ce zboara se mananca. Absolut intamplator am dublul varstei tale - dar asta nu conteaza prea mult! Ceea ce conta era sfatul pe care l-am dat si pe care culmea l-au dat si altii.
misauratcuviata întreabă: