Marturiseste-i spune-i ce simti pentru el sau incearca sa ii demonstrezi ca iti place de el
Vorbeste cu el, vezi daca si el te place si apoi spune-i ce simti tu atunci ca crezi ca esti pregatita de acest lucru, daca si el te place veti fi impreuna.
Tocmai asta e problea mea...nu stiu cum sa fac asta! Nu vreau sa fiu prea directa. El e ceva mai rebel ca sa zic asa. Am vazut ca sta cu fete "cu forme" ceea ce eu nu am Ma gandeam ca daca ii spun prea direct nu o sa o ia in serios. Are o inima mare :X si pentru asta il consider motivul pentru care traiesc!
Nu fi fraiera. Tu trebuie sa-l ti in suspans. fa-i niste avansuri. El se va prinde. atunci cand te va intreba care e treaba daca il placi etc tu sa l iei cu poate, dati seama singur sau chestii de genu. lasa l pe el sa te caut. arata i ca ti pasa de el dandu-i tu cate un mesaj din cand in cand. in rest lasa l pe el sa te caute.
Ai incredere.
Totusi nu exgera c datu l cu flitul.
Pustoaico mai cresti... dupa ce ai zis tu aici pun pariu ca nu ai mai mult de 14 ani.
Spune-i dar subtil...nu sa te duci la el "auzi ba...te iubesc" ca nu va merge, arata-i ca-ti place de el, iesiti daca si lui ii place de tine incepeti o relatie, nu ii spune din prima ca il iubesti pentru ca isi va bate joc de tine!