| ArySmilee7 a întrebat:

Heii` TPU. Am o intrebare cam amuzanta laughing. In mai putin de o luna, ma mut definitiv din tara, in Uk..Si o sa merg cu familia cu masina, pentru ca nu putem s`o lasam in tara, deci nu mergem cu avionul..Si dupa cand o sa trecem printr`o tara ( nu stiu exact care, doar m`a anuntat mama ), ca o sa mergem cu vaporul pana in Uk thinking. Si saptamana asta ( fara sa stie mama sau altcineva ) o sa`mi cumpar epilatorul PHILIPS HP6402, acela la 140 ron.O sa ma lase sa mi`l iau la mine? Ca cica auzisem eu de undeva ca n`ai voie cu obiecte ascutite cand treci granita thinking Dar eu nu merg cu avionul. laughing Astept raspunsuri`. :*

5 răspunsuri:
| zubby05 a răspuns:

Este un epilator ce rau poate sa faca laughing

ce noroacoasa esti ca pleci in Uk mai ales ca o sa locuiesti acololaughing Vreau si eu laughing

| ArySmilee7 explică (pentru zubby05):

laughing. Partea proasta este ca accentul lor este greu. :\

suntserios
| suntserios a răspuns:

Normal ca te lasa, in avion posibil sa nu te lase in bagajul de mana, dar nici acolo

| UnOmGanditor a răspuns:

O sa mergi prin Franta sa treci in UK. Anyway nu, n-au treaba cu epilatoarele...si nu te controleaza nima..doar in Romania sunt controale la granita.

| zubby05 a răspuns (pentru ArySmilee7):

Nu'i probema! invatam noi laughing oricum vreau sa urmez facultatea acolo laughing poate ne intalnim laughingwinking