| BeautifulAngelOana a întrebat:

Heii TPU,am o problema... Acum doua saptamani,a fost fostul meu prieten la mine acasa,am vorbit despre noi,despre ce o sa facem pe viitor,doar atat... Tot acum doua saptamani,joi, o vecina i-a zis la mami ca am fost cu un baiat..Cum ai mei nu il suporta si nu stiu de ce pentru ca e un baiat bun,mi-or facut un scandal monstru,iar in lipsa mea,tati l-a sunat pe el si i-a zis sa ma lase in pace,ca nu ii de mine si alte prostii de genul. Acum el e foarte suparat pe mine si de atunci nu am mai vorbit cu el decat o data cand m-a intrebat cum sunt,daca sunt bine si a zis ca ar vorbi cu mine zilnic, dar ii e frica de ai mei si pana cand fac eu 18 ani nu mai vorbeste cu mine ca sa nu imi faca nici mie rau!
Eu chiar vreau sa ne impacam pentru ca il iubesc si si el ma iubeste, dar si mie imi e frica de ai mei.

1.Ce pot sa fac?
2.Cum pot sa il conving ca nu o sa ii faca ai mei nimic?
3.Ce sa ii mai zic? Multumesc si va rog cat mai repede raspunsuri si fara bataie de joc!

9 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Sunt de acord cu parintii tai. Cu diferenta ca ei habar nu au cum sa castige inima fiicei lor. Habar nu au cum sa vorbeasca si cum sa procedeze. Despre acest gen de "parinti" am eu o vorba -ca nu dau doi bani pe ei.
Stii si tu ca nu este bine ca sa umblii cu baieti de la varsta aceasta si mai ales sa fii cu unul in casa; si mai cu seama si cu unul care nu a capatat trecere inaintea parintilor tai. Ai facut o mare prostie; este lipsa de intelepciune si aceasta se plateste. Macar daca nu l-ai fi adus in casa; dar facand aceasta tu ai pus paie pe foc.
Te sfatuiesc ca un frate mai mare sa nu te grabesti in refacerea relatiei cu acest baiat. Gandeste-te ca acesta poate fi un fel de test pentru el; stie el oare cum sa procedeze in astfel de cazuri? El a facut o greseala ca a venit la tine in casa in lipsa parintilor tai. Aceasta inseamna lipsa de educatie, dar si de respect, chiar daca intentiile voastre au fost cat se poate de bune. Pentru imagine(sa va pastrati imaginea inaintea oamenilor), trebuia ca sa evitati sa ramaneti singuri impreuna.

| BeautifulAngelOana explică (pentru anonimg):

Bun,apreciez ca ti-ai luat trei minute din timpul tau pretios ca sa imi raspunzi la intrebare. 1. Tu habar nu ai cati ani am eu si imi spui :stii si tu ca nu e bine sa umblii cu baieti de la varsta aceasta! 2.Nu m-ai ajutat deloc...Mai mult mi-ai facut morala. De la tine am inteles : esti o fetita prostuta, bla, bla, bla. 3.ai mei nu au nici macar o problema daca am un prieten..Ai mei il cunosc pe el, dar au ceva cu el pentru ca nu se juca cu fratemiu cand venea la mine! Bun, deci in concluzie, ti-ai luat 3 minute din viata ta pretioasa, ca sa nu ma ajuti deloc..Multumesc si o zi buna!

| Fatamuntilor a răspuns:

....pana faci 18 ani... Insemna ca esti minora.
Orice parinte responsabil este dator sa-i ofere protectie copilului cel putin pana la majorat.
Prietenul tau e cumva major? Sau cu multi ani mai mare? De obicei parintii se tem de acest lucru.

Ce ai putea face....Sa astepti. Daca parintii tai vor fi convinsi ca intre voi e o prietenie frumoasa, fara nimic altceva, poate il vor accepta.

| Florinapopica a răspuns:

In primul rand cati ani ai? Daca ai sub 18 ani si ti-ai dus prietenul acasa nu mi se pare ok si ca orice parinte reactionezi urat. Am fost si eu cu un baiat pe care ai mei nu-l suportau dar nu am renuntat la el si intr-un fel s-au obisnuit cu ideea dar eu am 18 ani si si-au dat seama ca sunt deja matura si stiu ce fac. Gandeste-te bine, e pentru tine baiatul acesta? Chiar merita toate eforturile?

| SpitalulDeGlumeti a răspuns:

Mda, e frumos ca va ganditi la viitorul vostru de la varsta de 13 ani dar sunt pure vise puerile, sa fiu tati tau ai cam incurca-o cu mine

| oanaionella a răspuns:

Scuza.ma ca ma bag in discutie dar tu cati ani ai de parintii tai nu te lasa cu baieti? fii si tu mai intelegatoare si gandeste.te in primul rand la parintii tai cat ar suferi daca ti s.ar intampla ceva.stii,iubitii vin si pleaca insa parintii nu te vor parasi niciodata! ai grija de tine, te pup!

Răspuns utilizator avertizat
| Cristiann25 a răspuns:

Alta fata cu parinti batuti in cap.Doamne fereste!

| RedheadOnTheRun a răspuns:

Nu stiu foarte multe detalii dar oricum ai tai vor doar sa te protejeze. Poate au ei un motiv intemeiat sa nu-l placa iar faptul ca au aflat de la o vecina ca un baiat a fost in vizita la fata lor cand ei erau plecat e oarecum de ajuns happy Oricum daca el nu te place indeajuns incat sa nu-i pese de parintii tai de ce te mai strofoci sa-l convingi? Daca tinea foarte tare la tine nu-ti dadea drumul asa usor dupa cateva telefoane. Una e sa fie speriat alta e sa-si asume riscul oricum. Dupa cate vad si tu esti speriata dar nu vrei sa renunti, in schimb el da.Nebunia specifica iubirii ar trebui sa-l faca sa vrea sa te fure laughing in niciun caz sa lase totul balta. Poate totusi nu te iubeste cat il iubesti tu, mai gandeste-te la asta.