| Roxana_1758 a întrebat:

Heii TPU! Am si eu o intrebare...Am o problema cu kg in plus..nu multe, insa grasimea de pe maini, picioare si burtica+solduri imi dau batai de cap..Am reusit sa slabesc de la 58 la 54 kg intr-o luna cu ajutorul diferitelor diete pentru ca din cand in cand trisam la dulciuribig grin
intrebarea mea este: Acum, ca mi-am schimbat modul de a ma alimenta, daca incep sa iau l-carnitin instant si sa alerg in fiecare seara/sa sar coarda 30 min, pentru ca nu am timp de sala...ar ajuta? As putea scapa de colacei si grasimea neplacuta?
Multumesc!

4 răspunsuri:
| MihaelaMiikii a răspuns:

Buna happy si euu am aceeasi problema cu burtica laughing pai, eu te sfatuiesc sa faci abdomene, slabesti la burtawinking si chestia cu saritul de coarda, nu stiu daca functioneaza...winking poti sa incerci, miscarea nu stricawinking sa ai grija sa nu mananci dupa ora 6, stiu ca e extrem de greu, eu nu prea reusesc...tongue si fara paine, impunetii sa manancii doar 1 felie pe zi! Bafta, si sa nu te infometezi :* te pup

| AlexandraStefan12 a răspuns:

Nici sa ti diete drastice nu te ajuta. Ebine sa faci multa miscare, iar referitor la mese:sa mananci regulat si cat mai sanatos! Succes!

| Roxana_1758 explică (pentru MihaelaMiikii):

Cu mancatul dupa ora 6 e usor pentru mine! De o luna nu mai mananca dupa ora 6winking si nici paine nu mananc deloc, nici orez nu prea, nici cartofi sau paste! Doar dulciurile sunt problema meabatting eyelashes! Multumesc de raspuns :*

| Roxana_1758 explică:

Nu ma infometez, etc...intrebarea mea era legata de "l-carnitin instant" daca a folosit cineva si daca funcitoneaza?