Eu sincera sa fiu imi place mult stilul lor si muzica lor... si de asemenea multa lume imi spune ca sunt satanista dar nu este adevarat. daca te imbraci altfel si ai gusturi diferite asta nu inseamna ca sunt satanista. Iar in legatura cu Hipster. ce pot sa spun nu prea imi place cum se imbraca dar fiecare are gusturile sale
Inca de mica am iubit muzica rock, in clasa a 4a, am inceput sa ascult Tokio Hotel, auzind barfe cum ca ei ar fi emo, am tot cautat informatii despre acest stil si mi-a placut la nebunie, visul meu era de-a ajunge emo. Dar dorintele se schimba. In clasa a 6a am fost consierata emo de populatia de inculti din scoala mea, din cauza bretonului, hainelor,muzicii,temperamentului si taieturilor. Nu stiu sigur, dar probabil ca eram emo. A fost o experienta placuta, stilul emo merita incercat. Multi se contrazic cu restul lumii pe subiectele " Emo se taie cu lama" sau " A fi emo nu inseamna doar stilul vestimentar si muzica". Dar oameni buni,atucni ce inseamna? Fiecare are o parere diferita privind acest stil, unii nu o au chiar buna, si din pacate sunt multi.
Hipserii. Mi se pare un stil absolut normal, nu e ceva iesit din comun precum emo sau goth, e un stil pe care oricine il poate aborda cu usurinta. In concluzie, fiecare are un stil propriu, fiind el emo, goth, hipster, sport, casual sau altele. Succes.
Si mie imi zic colegii ca cei emo sunt satanisti, dar emo inseamna(dupa parerea mea) ca este un om trist si ignorat
Si mie imi olace stilul Emo. Eu in clasa a cincea eram vazuta ca emo! Si nu eram! Dar acum sunt numai melodii Tokio Hotel la putere, Emmy -VOCEA MEA si imbracamintea.
Buna as vrea sa te cunosc si la mine e la fel! Id-ul meu alexvsgaby
Daca se taie si alte chestii atunci iti zic sigur ca acei oameni nu-s in facultatile mintale.Si nu trebuia sa judecam oamenii dupa muzica pe care o asculta poti sa ai o personalitate politiocoasa si sa asculti parazitii sau bug mafia cu injuraturi.
Tie inca ti se pare ok sa te tai cu lama? Dar sa fii introvertit si trist? Se numeste boala, depresie chestia asta si ar trebui o vizita la un psiholog pentru toti copii "emo" care se taie. Ca asculti un gen de muzica, ca te imbraci intr-un anumit mod si iti face placere sa fii mai mult singur decat in preajma altora e cu totul altceva.
Am citit răspunsurile şi bineînţeles nu m-a ajutat cu nimic, pentru că rămân cu aceeaşi părere. Sunteţi nişte mici creaturi cu aspiraţii jalnice, iar viaţa pe care o duceţi acum vi se potriveşte de minune, pentru că sunteţi prea inepţi ca să înţelegi că ceea ce faceţi e incredibil de inutil şi stupid.
Nu am afirmat ca mi se pare "ok " sa ma tai cu lama. Da, se poate numi boala, dar aceasta boala nu e dobandita din dorinta, nimeni nu isi doreste sa fie bolnav. Inainte sa juceci ar fi bine sa te asiguri ca ma cunosti 100% , pe mine sau pe oricare alta persoana pe care tu si persoanele de speata ta le judecati fara sa stiti absolut nimic despre respectiva persoana. Sunteti jalnici.
Sper ca esti constienta ca sunt mii de copii care au probleme foarte grave si isi pastreaza zambetul pe buze sau cel putin nu se exteriorizeaza in acest fel. Nu te cunosc nu stiu ce probleme ai dar vad cazuri de emo kids care au de toate si au si parinti iubitori si se plang ca nu mai vor sa traiasca. Probabil de la prea mult bine...in viata mai ai si obstacole si nu poti sa te bagi intr-un colt si sa plangi de fiecare data, vei vedea cand mai cresti.
Nu-mi plac cei EMO.Ok nu am nimic cu ei si imi place cat de cat unele haine care sunt dragute.Dar mi se pare ca Emo sunt un fel de copii singuratici care se imbraca doar in negru si stil din asta...adica care nu prea se bucura de viata.Pur si simplu nu-mi place acest stil de viata.Eu prefer sa profit din plin de ea.Sa ma distrez, sa imi fac prieteni sa port haine colorate nu sa stau inchisa la mine in camera, sa ma plang de probleme si sa ma ranesc singura. (parerea mea).
1.Nu arati ca o tipa EMO
2. Daca ai fii asa, nu te-ai lauda aici cu asta
3. Daca iti place doar stilul, te poti omora, e mai rau.
4. Daca nu-ti place stilul pariezz ca muzica nu o intelegi.
5.Nu te preface ca esti ce n u esti.