Si eu am patit sa-mi rup pantalonii in fund, chiar de Revelion sau cu o zi dupa.
Mi-o trebuit mie parkour in blugi.
Sa-ti zic o faza.
Eram in camera din subsol si ascultam muzica la telefon. Ma, si mi-a venit sa... urinez, stii.
Urc scarile, ma desfac la curea in timp ce merg spre baie, si ma intalnesc cu tata care-mi zice sa nu ma duc la toaleta ca a dat mama cu detartrant.
Bun, ce fac?
M-am gandit sa fug afara dupa casa, ca na, iaca, ce sa fac?
Fug afara, si, cand sa iau curba la stanga ce vad? Musafiri! Musafiri in puii mei.
Eu putin descheiat, ma vede un tip cu un vocabular foarte elevat si imi zice "Salut tinere! Ce mai faci?" si eu nu mai stiu ce am zis si mi-am continuat drumul. Si vine dupa mine ala, si face "Ce faci tinere? Uimeste-ma!"
Poate-l uimeam de-adreptul. Ba si tot se tinea dupa mine. La un moment dat, am sarit gardul in trifoiul dintr-o gradina si am fugit de acolo.
Am foarte multe intamplari haioase, dar si scarboase )) Deci. Am fost la ziua unei colege si ne-am asezat jos ca sa vorbim, am facut eu o gluma si sora sarbatoritei, de atata ras, a facut pipi pe mana sarbatoritei
Si mai am multe. Odata beam suc cu 2 prietene si ne-am uitat unele la altele si am inceput sa radem si am scupiat tot sucu Am mai fost odata in padure si voiam sa ma dau mare si m-am urcat in copac si cand am vrut sa sar am ramas agatata de o creanga Toata viata mea e amuzanta
ƒαηтαααα întreabă: