| AndreeaDeiia a întrebat:

Heii TPU, de multa vreme am niste colegi fara cei 7 ani de acasa zic asta pentru ca de cate ori au ei chef vin si ma i-au in brate si ma pipaie si nu doar pe mine ci si pe celelalte colege ale mere, toate le-am spus cu frumosul sa ne lasa in pace ba chiar i-am si lovit uneori cand chiar intreceau masura, si dirigintei i-am zis ce fac innsa nici asa nu am scapat de ei. ce ar trebui sa fac sa ii umilesc? Adica suntem fete nu niste papusi gonflabile pe care le atingi cand esti excitat si le pipai rolling on the floor.
Astept raspunsurile din toate eu, ma simt cel mai rusinata nu am avut prieten pana acum si ei stiu asta si chiar pe amuza pe tema asta. se apropie si "schiteaza" un sarut dupa care pleaca laughing.Ii urasc. Parca nu au maniere.

5 răspunsuri:
| Dayuuum a răspuns:

Asa mi se intampla si mie laughing
Baietii fac glume proaste si porcesti. Dar ce sa le faci. Nu ii poti educa tu puppy dog eyes. Incearca sa nu-i mai iei in seama si sa nu mai arati ca iti pasa pentru ca asa ii vei intarata si mai tare laughing Asa ca mai bine da-i incolo si tu vezi-ti de ale tale, si lasa-i pe ei sa fie porci in continuare. Daca totusi intreec limitele si te deranjeaza foarte tare spune-i doamnei diriginte/directorului sa ia masuri. happy Bafta :*

| FemeiaPisică a răspuns:

Nu ii lua in seama. Trateaza-i cu indiferenta, si, la un moment dat, se vor plictisi, si nu te vor mai agasa. Cu cat le dai importanta mai multa la gesturile lor, cu atat ii atati mai mult. Fii indiferenta, si nu ii lua in seama.

| AndreeaDeiia explică (pentru FemeiaPisică):

Da, i-am tratat cu indiferenta dar nici un rezultatwinking

| AndreeaDeiia explică:

Da, i-am tratat si cu indiferenta si tot nu a functionatwinking

| Mihaela1964 a răspuns:

Daca diriginta nu a luat nici o masura vorbeste cu parintii, ceea ce se intampla in clasa nu e firesc. Sunt sigura ca situatia se va rezolva dupa vizita parintilor tai la scoala, diriginta sau/si directorul vor lua masuri cu siguranta.