| DuddăBântuită a întrebat:

Heii, TPU! =] Deci am o prietena foarte bunna si am ajuns sa vorbesc cu prietenul ei, iar el are nevoie de ceva ajutor. Deci cei doi s-au certat, chestia e ca ea are aproape 13, el 16. Ea s-a taiat pe mana, incercam sa ii spun ca nu merita dar nu a mers. Apoi, s-a taiat si el, dar a fost mai grav ca incepuse sa i se invineteasca mana, ma rog i-am spus ce sa faca si acums sunt bine. am reusit sa ii impac, acum sunt ok, dar baiatul nu stie de ce dar se simte prost, simte ca ceva nu e bine, iar el o iubeste enorm pe fata. De ce nu se simte inca bine? Ce sfaturi sa ii mai dau? sad

10 răspunsuri:
| Rockart a răspuns:

Da, sigur. Unul de 16 ani iubeşte enorm o mucoasă de 13 care s-a tăiat pe mâini pentru el din inconştienţă, iar el a făcut la fel ca să arate că nici el nu are mai mult creier. Se simte prost probabil pentru că s-a coborât la nivelul ei. Cum să te simţi bine când te tai pe mâini pentru o copilă de 13 ani?

| INSOLINYO a răspuns:

.iar sfaturile vin de la sine...

| DuddăBântuită explică (pentru Rockart):

Scumpa, eu zic sa taci daca nu iti convine si sa comentezi altundeva. Intr'o relatie nu conteaza varsta,nu stiai? Si acea fata nu e mucoasa cum crezi tu, acea fata este orfana de tata, iar mama ei poate muri in orice clipa, deja gandeste ca un adult, dar tu nu iti poti da seama pentru ca nu intelegi in ce situatie se afla cei doi, deci eu zic sa taci acum, da?

| DuddăBântuită explică (pentru INSOLINYO):

Da,nici eu nu stiu ce sfaturi sa ii mai dau ca toata ziua numai cu ei am vorbit si le.am dat sfaturi, pana acum cand iar nu merge.:-

| Rockart a răspuns (pentru DuddăBântuită):

E atât de matură încât se taie pe mâini. laughing Penibil!

Da ce? Crezi ca nu exista oameni de 30 de ani care vor sa se omoare? Penibil!laughing straight face

Dar ce? Crezi ca nu exista oameni de 30 de ani care vor sa se omoare? Penibil!laughing straight face

Dragă Dudă, în primul rând nu mă lua cu "scumpă" că nu-mi amintesc să ne fi tras de şirete. Limitează-te la a-mi spune pe nickname că nu degeaba am unul.

Nu contează vârsta într-o relaţie REALĂ. La 13 ani, scuză-mă, eu nu pot să numesc asta o relaţie. E doar o joacă stupidă care se lasă cu vene sfâşiate.

Dacă tot spui că e aşa matură, las-o să-şi rezolve singură problemele. Se pare că te bagi prea mult în treaba lor. Poţi fi o prietenă bună şi fără să arunci cu sfaturi în stânga şi-n dreapta.

Şi ai impresia că acei oameni sunt foarte sănătoşi la cap?

Si eu te iau cu "scumpa" pentru ca eu cer ajutorul si voi iar incepeti cu raspunsuri d'astea. Eu o las pe ea,dar prietenul ei mi.a cerut sfaturi, eu nu ma bag in problemele lor.Si tu nu iti dai seama ca... eh, nu m ai conteaza oh go on decat sa mai comentezi si la raspunsul asta... ma las pagubasahee hee