Buna, ai spus din start ca are prietena, sa zicem ca o lasa pentru tine, gandeste-te bine inainte, de ce nu te-ar lasa si pe tine pentru alta, ce l-ar impiedica, mai ales ca are reputatie de bad boy? Ai grija ce si cum faci, roata se intoarce, mai bine lasa-l cu ale lui si cautati un baiat care sa merite.
Si inca o chestie, daca un baiat flirteaza cu tine nu inseamna ca,, e indragostit" inseamna ca doar isi omoara timpul cu ceva, o sa vezi ca atunci ca o sa existe cu adevarat dragoste intre tine si un baiat o sa iti dai seama, o sa vezi singura diferenta dintre ce simti acum si ce vei simti atunci.
Sper ca nu te-am deranjat cu raspunsul meu, dar eu raman la parerea ca fetele trebuiesc curtate cu bun simt nu cu pipaieli, decat daca de ambele parti este vorba de dorinta de a avea o relatie de scurta durata, acum tu stii ce iti doresti, nu zic ca ar trebui sa stai incuiata in casa dar totusi, respectate! funda.
Multumesc mult pentru raspuns.
Ma bucur ca nu te-ai suparat, pur si simplu iti vreau binele, ai grija de tine :*
Nu am de ce sa ma supar. :3 auzii ma poti ajuta cu inca o intrebare? am mai postat una daca vrei imi dai un sfat?
Andreea da-mi add pe facebook https://www.facebook.com/fustite.bentite?ref=tn_tnmn iti promit ca o sa discutam acolo despre orice vrei tu
Ti-am dat add. denisa ma cheama pe fb.