Buna, ai spus din start ca are prietena, sa zicem ca o lasa pentru tine, gandeste-te bine inainte, de ce nu te-ar lasa si pe tine pentru alta, ce l-ar impiedica, mai ales ca are reputatie de bad boy? Ai grija ce si cum faci, roata se intoarce, mai bine lasa-l cu ale lui si cautati un baiat care sa merite.
Si inca o chestie, daca un baiat flirteaza cu tine nu inseamna ca,, e indragostit" inseamna ca doar isi omoara timpul cu ceva, o sa vezi ca atunci ca o sa existe cu adevarat dragoste intre tine si un baiat o sa iti dai seama, o sa vezi singura diferenta dintre ce simti acum si ce vei simti atunci.
Sper ca nu te-am deranjat cu raspunsul meu, dar eu raman la parerea ca fetele trebuiesc curtate cu bun simt nu cu pipaieli, decat daca de ambele parti este vorba de dorinta de a avea o relatie de scurta durata, acum tu stii ce iti doresti, nu zic ca ar trebui sa stai incuiata in casa dar totusi, respectate! funda.
Ma bucur ca nu te-ai suparat, pur si simplu iti vreau binele, ai grija de tine :*
Nu am de ce sa ma supar. :3 auzii ma poti ajuta cu inca o intrebare? am mai postat una daca vrei imi dai un sfat?
Andreea da-mi add pe facebook https://www.facebook.com/fustite.bentite?ref=tn_tnmn iti promit ca o sa discutam acolo despre orice vrei tu