| Lisaaaaaaaaaaa a întrebat:

Heii TPU, decii imi place de un baiat, l-am cunoscut cand eram la tara. Ii place si prietenei mele. Sii inainte prietena mea, el si inca o fata ieseau mai mereu afar, dar el a aflat ca prietena mea il place, de atunci nu mai vb. Si el sta tot in acelasi judet ca mine, si se duce la tara unde ma duc si eu. Am inceput sa-l bag in seama, acum vorbim de vreo 3-4 zile. Ne-am cunoscut etc. Sii azi m-a intrebat daca ies afara maine. I-am zis ca da. Apoi el a zis "yay". Sii eu stau intr-un cartier mai departe decat el, si nu am vb despre loc, ora si cu cine iesim. I-am lasat mesaj sa-mi spuna unde, cand si cu cine. Acum astept sa-mi raspunda. Imi pare foarte bine ca suntem prieteni. Acum intrebarile mele.

1. Credeti ca iesirea asta este 2 cu mine si el sau in mai multi?
2. Credeti ca ma place?
3. Ar trebuii sa-i cer numarul de telefon sau dupa cateva iesiri?
4. Cum ar trebui sa ma comport la iesire? El e mai glumet de felul lui.

Cine imi raspunde foarte bine la toate intrebarile primeste funda! :*

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si raspunsurile:
Am senzatia ca nu ve-ti fi doar voi doi, si cred ca am drepate.
E posibil sa te placa, nu am de unde sa stiu, dar tu poti afla asta.
I-ai putea cere fb cu ideea de '' a tine legatura ''. ( dar dupa cateva zile ) Nu cred ca cu un numar de telefon poti face prea multe. Desi daca stau sa ma gandesc ai zis ca i-ai trimis un mesaj, si sunt sigura ca nu te refereai la scrisori, ci pe telefon, nu?
Fii naturala, spontana, relaxata. Nu trebuie sa fii intr-un fel anume. Daca esti relaxata, buna ta dispozitie ii va atrage pe toti in jurul tau, inclusiv pe el.

| Lisaaaaaaaaaaa explică (pentru anonim_4396):

Pe chat i-am dat mesaj.

| Lisaaaaaaaaaaa explică (pentru anonim_4396):

Multumesc de raspuns, si i-am dat mesaj pe chat nu pe telefon, nu am nr lui.