| Balerinutss a întrebat:

Heii TPU! Eu sunt noua pe aici dar am auzit multe dspre acest site! Am niste intrebari pe care vreau sa vi le adresez. Uitati, este vorba despre un baiat! Sa va povestesc cum este treaba.O colega de-a mea s-a intragostit de acest Andrei(Caci asa il cheama) dar el nu se uita la ea cu pretextul ca e greasa, urata si MICA! La care aceasta colega a mea mereu cand il vedea in curtea scolii ne intreba pe noi fetele daca acest Andrei ni se pare frumos.Eu pana atunci il vazusem doar de la departare,chiar clasele noastre sunt apropiate! Dar intr-o zi s-a intamplat un lucru neasteptat.A inceput sa-mi placa de el,cum? Nu STIU.Pur si simplu.A doua zi i-am pus celei mai bune prietene si colegei mele de banca, la care ele au ramas uimite! Dupa parerea lor Andrei era mult prea urat! Dar nu este asa! Si a trecut o saptamana, 2 si a 3a acea colega careia ii placea de Andrei aflase.A iesit un scandal monstru! Si in cele din urma, baietii din clasa mea s-au dus sa-i spuna asa zisului >Baiat >>PerfectOoo Doamne, partea care mi-a distrus toata saptamana.Acea fata mi-a zis ca Andrei credea ca sunt prea mica! Ok,am inteles,sunt mica! Dar de ce a facut sa i`mi placa asa de tare de el, dc se uita ca tembelul la mine, de ce i-mi zambeste neincetat? Sunt zeci de intrebari! DE o luna stau si plang incontinu si nu stiu ce sa fac! i-am scris pe fb un mesaj la care nu mi-a raspuns.Nush ce sa mai fa! Ma puteti ajuta cu un sfat?

Răspuns Câştigător
| onasis1961 a răspuns:

Părerea mea este, ca se crede prea macio! Tu nu-i arăta că-l placi aşa mult că întinde mai mult coarda. Încearcă să-l faci gelos cu un prieten de-al lui bun, să vezi ce reacţie are.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Evita-l, o sa creada ca esti obsedata de el! Esti micuta, ai timp de baietiwinking!

| Balerinutss explică (pentru anonim_4396):

Phai eu oricum in preajma lui nu vorbesc, ma opresc brusc! De evitat, pot dar daca chiar tin la el, cum sa-l evit!?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Balerinutss):

Se vede ca nu e interesat de tine. Si cum ti-am mai spus esti mica, ai timp de baietii! O sa il uiti cand vei intalni pe cineva de care sa iti placawinking!