| dariadaria2002 a întrebat:

Heii TPU, la școală facem in scoala altfel o excursie si prietena mea mi-a spus ca sta cu mine in autobuz, sunt clasa a7a, iar azi am aflat ca vine si clasa a6a, iar acolo se afla o prietena foarte buna cu" prietena mea buna" iar cand am intrebat-o daca tot cu mine sta a spus ca nu si a intrebat-o un coleg si ea a spus ca logic ca cu prietena ei (a6a), nu stiu ce sa fac, adica eu tin ff mult la ea dar prietenele ei au schimbat-o si acum parca nu ma mai baga in seama ii cam sunt indiferenta si daca fac ceva ma barfeste cu prietenele ei, adica si eu ma inteleg cu ele dar nu am mai prea vorbit din cauza ca m-am îndepărtat de prietena mea, ce sa fac ca nu mai am pe altcineva asa calumea ca ea?

5 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai cred ca nu mai e "calumea" acum nu?
Te-ai gandit ca poate nu mai iti e prietena? Mai bine, ca acum ai vazut ce fel de "prietena" iti este ea. Nu o sa incep acum sa dau concepte filozofice despre prietenie si alea...
Ideea e ca tu trebuie sa iti faci alti prieteni. Si ce daca daca nu mai sta cu tine? Ea s-a gandit la tine? Nu... Atunci tu de ce te gandesti la ea care nici nu a interesat-o?
Inteleg ce zici, ca nu mai ai alti prieteni cum era ea. Eu zic sa fii tare. Sa nu te lasi influentata de vorbele lor. Si sigur prietenii adevarati nu o sa intarzie sa apara.

| IleanaHappy123 a răspuns (pentru DoarBogdan):

Asa frumos raspunsul *lacrima*(fara sarcasm)

| lovecats123 a răspuns:

Deci la varsta asta se cunoaste imaturitatea venita din partea amandurora. Probabil tu esti o, spre deosebire de prietenele ei, esti o persoana mai rece, si nu ii arati cu adevarat ce simti pentru ea.Ce ar fi daca ai lua deoparte pe prietena ta, si intr-un moment serios de maturitate sa ii spui toate lucrurile care te deranjeaza si cat de mult tii la ea. Daca intr-adevar consideri ca merita efortul, si crezi ca tipul ei de om iti va fi prieten adevarat ar trebui sa petreceti mai mult timp impreuna.Ce zici de o petrecere in pijamale, sa va apropiati putin? Incercarea moarte n-are. Daca, in cele din urma hotarasti ca nu are pentru ce sa iti bati capul, poti incepe razbunarea. II poti arata ca iti este bine si fara ea, fa ti si alte prietene si nu o lasa pe ea iti rapeasca fericirea. Ce ar fi daca in excursie ai sta cu o persoana pe care nu o cunosti? Ati putea deveni chiar prietene bune. Ca sa iti spun daca acea fata iti e prietena adevarata as mai avea nevoie de niste detalii. De ce o consideri o prietena atat de buna? De cat timp va cunoasteti? Petreceti mult timp impreuna? Cum vorbeste ea cu tine?

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru IleanaHappy123):

As putea sa spun mai multe. Dar de obicei cand spun vorbe "filozofice" nu prea ma asculta nimeni happy

| IleanaHappy123 a răspuns (pentru DoarBogdan):

Same here... Astfel folosesc cuvinte mai simple...pe interet mai ales