| MissMarina a întrebat:

Heii TPU..Nu stiu cum suna` dar m-am indragostit, iar. laughing E asa de draguttttt puppy dog eyes Din plictiseala l`am intrebat daca vine la o plimbare duminica (alaltaieri laughing ) Si a zis ca daa, ce frumos tongue Duminica, imi lasa un sms ca nu mai poate sa vina ca merge la niste rude, sau ma rog. Cum sa-l fac sa ma vrea. adica intelegeti voi. Eu..chiar il iubesc, nu stiu ce sa fac sa-i atrag atentia. straight face Va rog ajutati`ma. Nu vreau sa-l pierd. Dau funda happy

21 răspunsuri:
| AnemonaP a răspuns:

Hei hei si tie indragostito,cunosc sentimentul tau,vrei sa-i atragi atentia,ce am invatat mereu este ca nu trebuie sa atragi atentia printr-un alt comportament fata de el tau,sau facand un lucru anume,pur si simplu se poate indragosti de tine,de personalitatea ta,din simplele lucruri pe care le faci,am intalnit astfel de baieti,si este foarte frumos,conteaza cum te vede prin ochii lui.Ce poti face tu,este doar sa zambesti,oricine se poate indragosti nebuneste de un zambet frumos, toti suntem mai frumosi cand zambim big grin, asa ca zambeste. poarta-te cum iti vrea inima, cum simti, nu dupa un criteriu.Fii tu insati :*, sigur se va indragosti, mult succes >big grin

| BlitzkriegJack a răspuns:

Poate chiar se duce la niste rude. Intreaba-l daca vrea sa iasa weekend-ul viitor.

Si numarul enorm de emoticoane nu ajuta cu nimic.

| mona a răspuns:

Poate chiar a trebuit sa mearga la rude, incearca si invita-l din nou la plimbare, eu zic ca deja i ai atras atentia

| MissMarina explică (pentru BlitzkriegJack):

Si cum sa il intreb? big grin

| MissMarina explică (pentru AnemonaP):

O sa incerc. puppy dog eyes As vrea sa il chem la o plimbare. Sa-l chem?batting eyelashes

| BlitzkriegJack a răspuns:

Pur si simplu, baietii prefera intrebarile scurte si la obiect. "Daca nu poti iesi duminica asta, nu vrei sa iesim weekend-ul urmator?". Simplu.

O sa incerc love struck
Eu chiar il plac. Dar presimt ca lui ii place de colega mea, care ii este vecina. Nu stiu ce sa fac.

| BlitzkriegJack a răspuns (pentru MissMarina):

Il intrebi. Asa eviti momente stanjenitoare si alte chestii neplacute. Daca te place, nu va ezita sa profite de ocazie si sa iti marturiseasca. Daca nu, asta e. Doar nu o sa urle in gura meare "heeeeei lume, tipa aia vrea sa fie cu mine, clar ca vrea sa ne-o tragem".

Eu sunt cam timida, si nu-l cunosc de foarte mult timp. straight face

Si totusi ce ai de pierdut? Daca te place, te place acum si te va place si mai incolo, asa ca nu conteaza cand il intrebi, preferabil cat mai devreme. Daca nu te place, la fel.

Nu as vrea sa stric prietenia dintre noi. Intrebandu`l daca ma place straight face

Asta nu strica nimic. E o simpla intrebare, nu il injuri. Ba dimpotriva, se poate interpreta ca pe un compliment.

| Shara17 a răspuns (pentru MissMarina):

Aici e mai greu, dar ideea e ca daca sunteti prieteni adevarati nu ar trebui sa i deranjeze o intrebare happy zici si tu ca e pur si simplu o intrebare tongue!

O sa incerc, multumesc pentru ajutor

| AnemonaP a răspuns:

Baga-te pe el, daca iti place!

Cum? Mai multe detalii, ca pana acum nu am prea avut noroc in dragoste si am nevoie de ajutor puppy dog eyes

| AnemonaP a răspuns (pentru MissMarina):

Cu o zi inainte intreaba-l :,,iesi afara maine?" sau il intrebi de acum, daca iese weekend-ul viitor, nu-ti face griji, daca e sa fie, este.

Si despre ce sa vorbesc cu el. Adica nu vreau sa il fac sa se plictiseasca mai ales ca eu sunt nebunatica.

Conversatia poate degenera la alte subiecte.Si el va gasi subiecte,si tu,si asa veti vorbi,stai linistita, si eu m-am gandit de multe ori ce sa vorbesc, dar m-am linistit si m-am gandit ca va veni de la sine, asa a fost, si asa va fi si la tine xD.Keep calm.

Eu sunt cam timida big grin.

Poate el nu este si asa iti vei da drumul la vorba, si nici nu o sa mai aveti loc de alte subiecte xD.