| Maria428 a întrebat:

Heii TPU! Pe data de 30 octombrie la scoala nostra se va organiza Halloween-ul. Vreau si eu niste idei de costum ( in afara de vampir, vrajitoare sau lucruri cu care toata lumea se imbraca. Vreau ceva mai ciudat, adica mai supernatural de exemplu - dementor ( asta a fost doar un exemplu - se imbraca prietena mea asa ). Deciii dau fundiita. Multumesc anticipat. :*

Răspuns Câştigător
| lulu98 a răspuns:

Eu anul acesta mi am cumparat o palarie cu o pana uriasa si o sabie de scrima+teaca.Mi-am cumparat si o pereche de cizme lungi(de'alea ieftine) si o sa fac rost de o capa.Sunt fata si de'a lungul anilor m-am costumat in :Michael Jackson, Capitanul Jack Sparrow(la 13 ani cu asta chiar am castigat concursul de costume, si nu a fost greu de realizat, barba si parul le-am impletit singura din propriul par si o peruca ). Daca vrei ceva unic cumpara-ti o salopeta pentru zugravi si costumeaza-te in astronauthappy
Eu aleg personaje masculine deoarece mi se pare patetica ideea de vrajitoare de la 10 ani in suslaughing
Si mai mult, este singura data cand ma "transform" intr-un barbat iar mama nu-mi spune nimiclaughing

7 răspunsuri:
| creturalucapaula a răspuns:

Pai de axemplu eu anul trecut am fost costumat in baiat ....sa sti k a mers e super tare...

| selysol a răspuns:

Ceva supranatural nu stiu sa iti zic. eu anul trecut am fost canibala si a fost super eu mi-am facut costumul acasa iti trebuie niste haine vechi o foarfeca ceva rosu cu ce sa le patezi ca si cum ar fi sange( marker, vopsea textila ruj etc) o coafura mega ciufulita putin machiaj infricosator pe fata si e ok. Daca nu iti place ideea asta cauta pe net diferite costume pentru halloween facute acasa :*

| SaBriinaa a răspuns:

Heii big hug Eu iti dau niste idei care chiar au fost purtate de catre unele persoane: chinezoaica,majoreta moarta, mireasa moarta, dovlecel >big grin

suntserios
| suntserios a răspuns:

Baga ti un dus in cur si te costumezi in curcudus

| Anonima264 a răspuns:

Buna!
Ce spui de fantoma?(sper sa fie buna ideea deoarece la mine in clasa nimeni nu s-a imbracat asa)
Iti iei o rochie alba simpla,iti faci pielea alba,la ploape te dai cu un fard de ploape rosu sau negru, patezi rochia cu ceva rosu(ca sa para sange), buzele rosii, iar unghiile negre, si fa-ti parul ondulat si tinel desprins(sau ia-ti o peruca)
Sper ca team ajutat.Succes!

| SaBriinaa a răspuns (pentru suntserios):

:]] Stiu bancu'

| Maria428 explică (pentru SaBriinaa):

Te'a intrebat cineva ceva, fetita?