Esti cumva Capricorn? Numai capricornul se streseaza atata de relatiile sociale
Pe bune, take it chill, oricum viitorul tau nu sta agatat in relatiile sociale ci mai degraba in ce ai in cap, ia-o usor, ai grija de tine, nu te culca cu primul prost care zice ca te iubeste. Boboceala placuta!
Poți să mergi la bunicii tăi și să le zici ceva gen " acum nu mai sunt vremurile voastre, toți colegii mei ies. Dacă nu o fac și eu acum, s-ar putea să fie prea târziu când o să îmi dați voi voie. "
Înjuratul nu e un obicei urât.
Ăia care te-au îndepărtat din cauza asta sunt niște pufani cu bășini în cap, de ăștia trebuie să te ferești.
O persoană care nu ți-a băgat sau căreia nu i-ai băgat cel puțin o p*** în morți, gât, mamă etc. nu poate fi numită prieten.
Deci, bagi oleacă de teatru așa ca-n filme, bagi și o lacrimă, două, trei, și vezi ce le zici bunicilor,, buni, nu mai sunt ca pe vremuri, am crescut, sunt matura, pot să merg cu câteva fete la o cafea?" sau unde vrei tu să mergi. O întrebare : unde sunt părinții tai?
Adica ai si influente de capricorn anyways take it easy!
Cunosc fete care au genul ăsta de părinți/bunici. Încercam și eu să o invit pe una la o plimbare la început de seară și o suna mă-sa la 8 (era vară) să vină acasă ca e târziu. Fazele astea îmi stricau toate planurile. Acum nu știu cum ai putea schimba mentalitatea bunicilor tai, dar văd că ai niște răspunsuri destul de bune pe care le poți încerca. Totuși, nu fi disperată după băieți pentru că te vor vedea într-un mod diferit.
Nu mi-e de baieti. I don't care. Am deja un prieten, nu ma intereseaza altii . Mie imi e cu grupurile alea de prieteni. vreau sa imi fac prieteni noi si nu ma pricep deloc la treaba asta X_x
Hehe. Am o soră cu care trebuie să împart televizorul. Am văzut destule telenovele.
Eh, da...aici am greșit. Nu ți-am înțeles întrebarea bine. Scuzele mele. În ceea ce privește grupurile de prieteni, primul pas este convingerea bunicilor că poți să mai ieși și tu din când în când. Asta pentru că ar trebui să faci cunoștință cu oameni noi. Prietenii pe care îi pierzi tu...nu prea îi pierzi. Ei te pierd pe tine. Băiat fiind, am o prietenă care are un vocabular de băiat. Cu injuraturi, etc. Și pot să zic că o simpatizez foarte mult. Este "diferită". Așa și cu tine. Nu renunța la personalitatea ta. Schimb-o numai când vrei neapărat asta sau când vezi că începi să deranjezi pe oricine din jur.
La faza cu injuratul. uneori chiar exagerez . Asta vreau eu sa schimb. nu sa nu mai injur deloc ))
Mai deci eu iti zic sa nu iti faci inca "baza" pentru liceu pentru ca cine stie ce ar putea interveni si pe cand esti acolo sa fi vazuta cu ochi rai. Mai bine iti faci cand vei fi a 9-a mai ales ca fiind fata noua vei avea mai multa atentie din partea alora si nu ti se vor pune etichete din prima. Daca ai ceva intre timp mai poti retusa de exemplu sa nu mai fi timida la liceu, sa arati altfel, etc. Deci ai avantaje.
Păi schimbă. Numai tu te poți schimba. Încearcă să nu vorbești urât, iar când îți vine încearcă să te abții.