anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heii TPUlove struck Tot eulaughing cu problema baiatului de 16 ani:o =p~! Azi afara, pentru prima oara in viata mea, am stat langa el mult timp si plus ne-am cam distrat, eu asta cred, pentru el e o simpla prostie[SIGUR]straight face, afara a intrebat el in ce zi suntem si eu am zis 9 si ca e ziua mea, iar el a spus"neinteresant" raised eyebrowsoh go on[cu toate ca mai avem putin si plangeamfrustrated eu placandu-l ff mlt]. si dupa tot facea misto de sora mea, avand 4 ani, si dupa m-a batut pe umar in partea cealalta si l-am intrebat ce vrea, si mi-a zis, ce-ai ma nebuno, iar eu i-am sp sa numai ma faca nebuna, si mi-a zis" bine, nebuno" in fine, sunt multe chestii frumusele[repet, doar pentru mine nu si pentru eloh go on!], si i-am sp unei prietene sa mergem acasa si el a spus"hai du-te paa" si dupa a aruncat cand eram departe de el, a aruncat iar cu o ghinda in mine, in fine, in joacafrustrated pentru mine a fost ceva incredibil!laughing clar.pentru el a fost doar niste simple glumeoh go on! va intreb, cum credeti ca pot sa-i atrag si eu atentia? imi place sa fiu eu, dar cand este el in preajma sunt o gramada baieti, si nu pot sa scot o vorba de rusinestraight face ce spuneti de comportamentul lui ciudat, credeti ca ma crede o nesuferita?[stiu ca nu-i place de mine nu ma refer la asta! angry] ce ar trebui sa fac si euthinking fundiitsaapuppy dog eyes si multuumesclove struck!

Răspuns Câştigător
| MademoiselleV a răspuns:

Din câte am citit, am două ipoteze big grin : sau nu te place, şi e doar o joacă, sau te place şi are un comportament mai ciudat, nu ştie cum să se manifeste, însă, din experienţă cred că e a doua... Sfatul meu e să îl iei şi tu puţintel peste picior, să îl baţi cu armele lui, dar ai grijă să nu exagerezi. Multă baftă!

8 răspunsuri:
| Passions a răspuns:

9 Septembrie pentru ca e Sf Ana!laughing nu zi de nastere:-

| Nicole_8267 a răspuns:

Ar trebui sa-i intri in inceredere caci dupa cum se vede el are o parere destul de rea despre tine, sau poate problema e in caracterul lui...

| Passions a răspuns:

El e asa cu toata lumeaoh go on!straight face
e foarte capatanosstraight face
un caracter asa capatanos nu am mai vazutstraight face

| Hedley a răspuns:

Lasa.l si gaseste pe altcineva care e mai dragut cu tine...gandeste.te.daca o sa fi cu el...si o sa iti faca tot asa uneori? de obicei chestiile astea le face cand sunt si altii in preajma

| adulahfaapdoøjadjal a răspuns:

Invata sa scrii tampito

| Nicole_8267 a răspuns:

Pai daca se comporta incearca sa te comporti asa cu el incit el sa-si faca o parere buna despre tine, si pe urma actioneaza

| FataTPUpunctRo a răspuns (pentru adulahfaapdoøjadjal):

Desteptuleraised eyebrows,Unde a scris gresit?raised eyebrows Sau cumva iti trebuie ochelari?laughing Doamnee...Ce lume Tampita!winking

| Passions a răspuns:

Binee's scumpiilove struck