Stau singura cate-odata, ma ascund sa fiu cu tine.Privesc o poza veche, tresare o amintire!
Te caut dar nu te gasesc, iar ratacesc...mi-e dor! Uneori ma trec fiori cand privesc rasaritul in zori
Aproape in fiecare seara adorm cu tine-n gand iar gandul asta ma omoara
Cateodata poate c-am mai facut si prostii, dar le-am lasat pe toate de dragul tau, sa stii
Te gandesti mereu la el, esti cu telefonul in mana.A trecut inca o luna si el tot nu mai suna...
Asa ca n-ai cum sa ma ranesti.Cineva, candva era expert in asa ceva.
Ma pierd in intuneric, in jur totul e pustiu.As vrea sa iubesc, dar parca nu mai stiu.
Si imi aprind o tigara ca poate asa n-o sa mai doara.
Singura alerg prin ploi, ispitita ca de-un pacat si te-as cauta daca as afla pe ce drum ai plecat.
Numai eu stiu ce-am indurat, numai eu stiu cat am vrut sa tip si a trebuit sa tac.
Ce-am facut impreuna imi aduc aminte, cat de mult imi lipsesti nu pot spune in cuvinte.
N-ai vazut niciodata cum se lupta cu amintirea ta, cum isi doreste sa te uite dar sufletul ei nu vrea.
Din nou simt ca mi-e dor, imi doresc sa fiu cu tine impotriva tuturor.
Stiu bai asta... Eu am vrut sa pun intrebarea aici ce ai tu impotriva? daca nu ai cu ce sa ma ajuti, nu`mi mai raspunde. Ca se vede ca nu stii de capu tau.
Am imaginatie si chiar am foarte multe statusuri... dar nu aveam ce face si vream sa mai iau ce ai tu impotriva eu asta nu pricep. Ce omm... Frate du-te si culcate ca esti temperaturat
andreea1996 întreabă: