In primul rand poti sta linistita, ca nu vei primi eliminare doar pentru asta. In al doilea rand, ai voie sa razi si sa faci ce vrei tu, in orice situatie ar fi (mai putin cele sadice si care nu-si au rostul zambetele).
La politie nu are ce sa se intample, pentru ca v-ati jignit reciproc, iar colegul care a fost de fata, pana si la scoala, poate spune si el cum s-au intamplat lucrurile si anume, ca ea te-a jignit, si tu i-ai raspuns cu aceeasi moneda.
Nu trebuie sa te sperii sau sa te panichezi pentru nimicuri de genul! Poti sta linistita, pentru ca, clar nu se va intampla nimic. Doar incearca sa te sperie si sa te faca sa te simti prost
In plus, mai bine te duci si-i spui mamei tale ce s-a intamplat, si in plus sa-i spui ca nu ai suportat cand ai auzit ca a jignit-o chiar pe ea, pe mama ta, si i-ai raspuns cu aceeasi moneda. Cum poate cineva mami, sa vorbeasca asa de tine? Normal ca mi-am facut nervi si i-am raspuns la fel.
Sa stii ca nu te va certa, si ca dimpotriva te va intelege, pentru ca i-ai spus intr-un mod dragut. Si eu, si oricine ar fi in locul ei s-ar fi simtit bine ca i-au luat apararea. Apoi continua si cu faptul ca sora ta te-a "Amenintat", si spune-i ce s-a intamplat, ca iti e frica si nu stii ce sa faci, ca nu intelegi de ce iti face asta si ca nu esti vinovata. Daca mai curge si o lacrima, o impresionezi si chiar mai mult, va fi langa tine!
Crede-ma, va merge! Sper sa iti fie bine, copil! Nu iti mai face griji, ca se vor rezolva toate!
Ai grija de tine si sper ca te-am putut ajuta!
Se mai intampla la liceu chestiile astea?
Serios..pentru niste cuvinte vor face referat de eliminaree?
Serios? sunteti la liceu? nu de alta da comportamentul si modul de exprimare nu denota mai mult de 4 clase
Andreiu201 întreabă:
Andra0987654321 întreabă: