| AdrianaSmileBă a întrebat:

Heiii TPU`:*
deci de cateva zile ma tot suna cineva cu privat... x-( dar nici nu vb, macar sa vb... sa zica cv nu sa stea ca prostu in fata telefonului x-(! deci nu mai rezist x-( stie cineva cum sa fac cand ma suna sa ii resping automat apelu? ca eu nu mai stiu cum.
Va rog multtt! Deci nu de alta da ma dispera! x-(

Răspuns Câştigător
| eluboy13 a răspuns:

Nu poti sa il blochezi, dar uite cum fac eu.Raspund,si nu vorbesc, pun telefonul pe birou si imi fac treaba in continuare.La un moment dat o sa se plctiseasca de atata liniste! laughing

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nu se poate.De ce? este un numar necunoscut, nu ai cum sa adaugi un numar necunoscut de retea la blocare.Eu asa stiu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scuze, tocmai am aflat de la cineva ca se poate, dar n-am primit suficiente informatii din pacate despre procedeu sad.
Nu lua in seama raspunsurile mele!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Umbla la setari si baga-l la lista de respingeri, la Corby-ul meu merge asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei
Vezi poate gasesti pe la setari - apeluri sa respingi astea cu numar necunoscut. :d

| Diiiia a răspuns:

Vezi daca nu reusesti, il poti ameninta ca te duci la politie si depui plangere si ii vei afla numarul...asa pateam si eu si i-am spus ca o singura data daca mai suna ma duc la politie si a mers

| AdrianaSmileBă explică:

L-am si injurat laughing dar tot nu vorbeste... deci nu il mai suport... x-( macar sa vorbeascalaughing sa zica ce vrealaughing)

| AdrianaSmileBă explică (pentru anonim_4396):

Am cautat... dar tot nu am gasitsad

| AdrianaSmileBă explică:

Mersi mult!