| deadwillow a întrebat:

Helaaaau! big hug

Nu stiu cati dintre voi stiu ce este aia "role-playing game" sau mai pe scurt "rpg" sau "rp", dar pentru cunoscatorii acestui domeniu si nu numai...in general pentru cei care au o pasiune pentru scris as vrea sa cer o manuta minuscula de ajutor.
Inainte obisnuiam sa scriu foarte mult pe un forum. M-am atasat de oamenii cu care am interactionat acolo ( cu unii inca pastrez legatura),dar din varii motive,acel forum s-a inchis.
De cand nu mai scriu simt un gol in minte,simt ca acele cateva ore pe care le petreceam scriind nu pot sa le inlocuiesc cu altceva.
Daca exista oameni care au ceva habar de cum se administreaza un forum,de cum se pune unul nou pe picioare, as fi foarte recunoscatoare daca m-ar ajuta sa fac asa ceva big grin
Daca nu, macar lasati link-uri cu forumurile de asemenea natura pe care le stiti big grin

Multam fain! big grin

Răspuns Câştigător
| Lazar_Karina_1992 a răspuns:

Buna. stiu exact la ce soi de rpg te referi si am eu un asemenea forum. din pacate putini mai joaca RPG, mai ales ca vine si bacu/sesiunea, dar eu si inca o prietena o sa fim active. daca vrei sa vii te asteptam cu drag?(si da, si noi suntem adeptele RPG-ului lung). uite aici adresa:
http://magicnight.rpgdynasty.net/forum

4 răspunsuri:
| Senzaționalul a răspuns:

Board.metin2.ro
E lume de treaba pe aici happy

| deadwillow explică (pentru Senzaționalul):

Offf,dar eu nu ma refeream la acest gen de rpg din pacate laughing
in orice caz, multumesc big grin

| Brotacelul a răspuns:

Daca vrei sa-ti creezi forum, acest lucru e foarte usor de facut cu www.ucoz.ro - e gratuit si e destul de simplu de gestionat.
Au si forum.ucoz.ro - in caz ca vei avea nelamuriri cu privire la sistem.
Succes si sa speram ca ti se va umple curand acel gol :)

| deadwillow explică (pentru Brotacelul):

Multam big hug
Am avut mai demult un forum pe invision free, dar o murit.
Nu-i prea simplu sa creezi o poveste pentru forumul ala si sa-l pui pe picioare de unul singur, de aia am cerut ajutor happy