anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hello all! Tocmai am trecut intr-o clasa noua, nu cunosc niciun coleg, etc.
Am in clasa o fata pe cu care as vrea (macar) sa ma imprietenesc. Am avut o conversatie cu ea la inceputul saptamanii, dar probabil nu am fost un partener conversational prea bun (avand o zi de luni proasta si toate cele). De atunci nu am mai vorbit aproape deloc, pana ieri, cand am zis sa incetez sa fiu timid. "Buna, ce faci?", formula obisnuita. La care ea imi raspunde dand din umeri si intrand in clasa. o_O (nu a mai dat vreun semn ca exist toata ziua)
Intrebarea mea e, ce ar trebui sa fac? Sa incerc sa mai vorbesc cu ea, sau sa-mi ascult instinctul si sa o las in pace?

Răspuns Câştigător
| Banannie a răspuns:

Pai daca asta iti spune tie instinctul atunci las-o in pace. Dar daca nu, exista mai multe chestii pe care poti sa le faci, nu sunt eu o experta mai ales ca sunt fata. Ai putea sa o inviti sa mergeti impreuna in pauza sa va cumparati de mancare ( trebuie sa existe un magazin pe acolo) pe drum ii spui si ei asta si anume ca esti intr-o clasa noua, ca nu cunosti pe nimeni si ca ai vrea sa iti faci noi prieteni si ca unul din ei vrei sa fie si ea, si o mai intrebi si alte lucruri despre liceul/scoala ala/aia. Sau... nu incerca sa te bagi in vorba numai cu ea ci incearca sa te integrezi in grupul ei de prieteni thinking

2 răspunsuri:
| lore122 a răspuns:

Mai bine o lasi in pace. Incearca sa vorbesti cu alti colegi!

| ndc a răspuns (pentru Banannie):

Nu m-am gandit niciodata la pretextul asta. Cred ca merita o fundita.