Incearca sa cunosti prietene ale prietenilor tai! Nu fi timid! Imi place ca esti sincer! Si fetelor o sa le placa asta@
NU la "Gastronomie"!
NU mai posta aiurea la alte categorii, doar pe motivul că ar fi mai vizualizate, deoarece ÎNCALCI Regulamentul TPU şi ţi se poate SUSPENDA contul!
Toate cele bune.
Doh, o prietena nu ti`o faci la plictiseala sau ca te simti singur. Daca faci asta, in scurt timp te vei plictisi de ea, cel mai probabil. Odata si odata o sa gasesti si tu persoana aia care sa te tina langa ea si sa te faca sa te simti magnetizat. Mai ai rabdare domnle!
Incearca sa te porti normal, daca arati ca esti disperat dupa o prietena, cu siguranta nu vei avea una prea curand. Vorbeste cu amicii tai care au prietene sa vada daca acestea nu au la randul lor alte prietene care cauta un baiat. E cea mai simpla solutie, daca nu, poti cauta pe net.
Stiu ca pare greu sa iti faci noi prieteni dar incearca sa lasi emotiile la o parte si du-te sa vb cu ea/el, dar inainte de asta dai niste like-uri la pozele ei sau intreaba despre ea/el de la alti pieteni ca sa nu regreti mai tirziu ca ai facut acest pas.
P.S. si mie imi place sa cunosc si alte persoane.