Asta e aiurea daca sta cu cineva in casa...desi presupun ca sta in propria lui camera...deci te poti dezbraca la el in camera
O prietena de-a mea s-a dus asa, bine ea era imbracata in scolarita sexy...si ala statea cu mama lui....deci se poate daca chiar vrei.
Crede-ma ca nu are de ce sa se supere daca te iubeste si te doreste o sa fie super ok reactia lui.
Daca nu are o reactie ok, e ceva in neregula cu el. Nu cu tine. Asta sa ai foarte clar in cap!
Da, ar fi interesant, așa am pățit și eu acu 1 an, merge! Merită. Numai să fie el un tip deschis.
Eu nu am auzit pana acum de un barbat caruia sa nu-i placa ideea asta
Adica..doar daca e genul ala foarte bisericos si considera placerile carnale mai "kinky asa" ca pe ceva de la diavol si crede ca sexul e strict pentru perpetuarea speciei. Dar nu cred ca e cazul ...deci go for it
Poate pregatesti si un moment artistic, cu siguranta il vei surprinde placut
Fac in timpul liber dans oriental ar fi buna combinatia, nu? cred ca inainte de toate astea o sa beau 50 de vodka . Asta pentru curaj
Oriental? :d. Asta face sa fie si mai interesant, vezi poate reusesti sa le combini cumva, dar trebuie sa ai mare grija, este totusi ziua indragostitilor nu e ultima seara de burlac :d, deci mare grija la tematica dansului, sa se potriveasca cu evenimentul in sine. Hai ca trebuie sa te descurci daca esti si mai experminentata in ale miscarii, nefiind pentru prima data