| CNDP a întrebat:

Hello! avand in vedere ca se apropie Valentine's Day, m-am gandit sa-i pregatesc ceva prietenului meu. Daca as aparea la usa lui cu cu o fundita la gat, lenjerie intima si un palton lung ca sa nu se vada ce ascund, ar fi o surpriza placuta?laughing) mentionez ca are 25 de ani, iar eu 19 :d. multumesc!

Răspuns Câştigător
| Vix999 a răspuns:

Asta e aiurea daca sta cu cineva in casa...desi presupun ca sta in propria lui camera...deci te poti dezbraca la el in camera happy
O prietena de-a mea s-a dus asa, bine ea era imbracata in scolarita sexy...si ala statea cu mama lui....deci se poate daca chiar vrei.
Crede-ma ca nu are de ce sa se supere daca te iubeste si te doreste o sa fie super ok reactia lui.
Daca nu are o reactie ok, e ceva in neregula cu el. Nu cu tine. Asta sa ai foarte clar in cap!

11 răspunsuri:
| Azre a răspuns:

Da, ar fi interesant, așa am pățit și eu acu 1 an, merge! Merită. Numai să fie el un tip deschis.

| CNDP explică (pentru Azre):

Nu e foarte deschis. I.am pregatit si o seara cu lumanari, vin, chestii.I.a placut. Reactia ta care a fost? caci nu cred ca ai luat.o pe sus si ai bagat.o in pat laughing) sau?laughing)

| Azre a răspuns (pentru CNDP):

Nu prea am avut timp, că a venit peste mine rolling on the floor m-a luat ea pe sus

| darrio2007 a răspuns (pentru Azre):

Buna asta.

| Vix999 a răspuns:

Eu nu am auzit pana acum de un barbat caruia sa nu-i placa ideea asta thinking
Adica..doar daca e genul ala foarte bisericos si considera placerile carnale mai "kinky asa" ca pe ceva de la diavol si crede ca sexul e strict pentru perpetuarea speciei. Dar nu cred ca e cazul ...deci go for itwinking

| CNDP explică (pentru Azre):

Daca il i.au pe sus nu stiu ce va credelaughing)) cred ca e o idee proasta laughing Ma mai gandesc happy Sta cu un prieten...nu stiu unde se va afla in ziua respectiva..nu as vrea sa participe la asa ceva laughing)

| CNDP explică (pentru Vix999):

Multumesc! o sa-mi iau inima in dinti si sper sa-mi iasa laughingBarbatii astia laughing

| CNDP explică (pentru Vix999):

Multumesc! are camera lui laughing ar fi culmea sa imi treaca prin cap asa ceva in cazul in care impartea camera laughing :*

| davidadriano23 a răspuns:

Poate pregatesti si un moment artistic, cu siguranta il vei surprinde placut big grin

| CNDP explică (pentru davidadriano23):

Fac in timpul liber dans oriental happy ar fi buna combinatia, nu?laughing cred ca inainte de toate astea o sa beau 50 de vodka laughing. Asta pentru curaj laughing

| davidadriano23 a răspuns (pentru CNDP):

Oriental? :d. Asta face sa fie si mai interesant, vezi poate reusesti sa le combini cumva, dar trebuie sa ai mare grija, este totusi ziua indragostitilor nu e ultima seara de burlac :d, deci mare grija la tematica dansului, sa se potriveasca cu evenimentul in sine. Hai ca trebuie sa te descurci daca esti si mai experminentata in ale miscarii, nefiind pentru prima data happy tongue