| BlaxxMee a întrebat:

Hello! rolling on the floor
Inainte de toate, scuzati categoria, dar e cea mai populara si am nevoie de un raspuns rapid!
Pentru fetele care se uita la telenovela "Corazon Indomable" (Maricruz), am vazut tot felul de poze cu Maricruz in inchisoare, si tot felul de postari cum ca ea chiar ar ajunge acolo, din nu stiu ce motive. In unele poze aparea si Octavio.
Intrebarile mele rolling on the floor sunt:
1.Maricruz chiar ajunge acolo?
2. Daca da, de ce?
3.Ei doi se vor impaca? ( altfel nu-mi explic prezenta lui Octavio acolo)
4.De ce se vor certa iarasi? (pentru ca am vazut ca Maricruz fuge la ferma inginerului si apoi revine in Mexic, este injunghiata si apoi merge acasa la Clementina, se pune pe picioare si apoi se impaca cu Octavio.) [Adica in secvente arata ca Maricruz se intalneste cu Octavio dupa ce ea il vede pe el cu Doris.]
As da funda celei care imi povesteste pe scurt( dar cu detaliile importante ) tot ce se va intampla de la episodul 140 pana la 160. :*
Daca nu se prea intelege, incerc sa ma fac mai inteleasa.
VREAU SA STIU DE CE MARICRUZ AJUNGE DIN NOU LA INCHISOARE, DE CE SE CEARTA CU OCTAVIO DACA LA INCHISOARE EL A VIZITAT-O SI SE IMBRATISAU & SARUTAU, SI CINE E CEL CARE A INJUNGHIAT-O PE MARICRUZ, SI DE CE.
Funda o dau cand am acel raspuns mult dorit!

2 răspunsuri:
| Blidar_Alexandra_1991 a răspuns:

Eu zic sa citesti o carte...

| BlaxxMee explică (pentru Blidar_Alexandra_1991):

Citesc 3 cărți pe lună!winking E destul.Eu am pus o întrebare. Dacă nu ştii răspunsul, nu mai da sfaturi inutile!winking