Nu prea ai cum să-l ascunzi, se va vedea când vorbești. Dar, având în vedere faptul că ești majoră, este fix problema ta ce faci.
La 19 ani intrebi asa ceva? Esti majora si poti face asta fara acordul lor. Daca se supara ii trece.
Esti mare, oarecum ar trebui sa ai independenta, dar depinde si de parinti, de caracterul lor etc. Eu zic sa-l lasi naiba. Si eu ma gandeam sa-mi pun o groaza de cercei in ureche, fiind mai sexy asa, mai privita, habar n-am. Il poti ascunde, fiind in gura, nu te controleaza in gura, zic si eu. Nu cred ca se vede in gura, sau uita-te la cineva care are si vezi daca se vede, o data ce ai facut-o, nu au ce sa-ti faca. Acum depinde si de relatia ta cu parintii etc, tu ii cunosti cel mai bine. (Il cunosti) Parerea mea este sa nu-ti faci, dar de fapt avem voie sa ne exprimam cum vrem. Nu am ce sa zic mai mult, succes.
Eu una, 3 saptamani am reusit sa il ascund, dar cineva nu a tacut din gura si a spus, altfel mama nu afla.O sa ai dureri in primele 4 zile, nu poti sa mananci nimic din cauza dureri, nu poti sa vorbesti tare din cauza durerii, ai grija sa nu bagi mana murdara in gura, o sa trebuiasca sa bagi mana in gura pentru a strange piercing-ul, pentru ca se poate inghiti in somn.