Pai nu te poate obliga daca tu nu vrei, daca te obliga inseamna ca nu te respecta indeajuns. Daca tu nu vrei nu e nici o problema, eu zic ca daca nu vrei sa nu te saruti cu limba
Dacă ai 10 ani probabil e scârbos. Ia incearcă şi mai vorbim.Cică scârbos.1997.hmm 13 ani...bine e scârbos dacă stau să mă gândesc.Eu mă pupam cu păpuşile atunci
Prin sarut, chiar ci limba, nu numa ca se stimuleaza hormonii fericirii ci se imbunatateste si imunitatea organismului. Deci nici o problema. Problema e ca faci greseli gramaticale si ca nu face figura buna sa te saruti chiar de la prima intalnire.
Nu stiu cat de multe boli se transmit, nu prea imi fac probleme cu asta.
Nu e nici o problema ca nu vrei sa faci asta...si eu m-am lasat convinsa greu. Acum crezi ca e scarbos dar o sa te obisnuiesti dupa mai ales daca iti place baiatul.
Daca te iubeste o sa inteleaga ca nu esti pregatita si o sa te ia usor, daca se supara din motivul asta...clar nu te merita
Succes
Simplu. spune-i ca nu-ti place sarutul cu limba si ca tie iti plac mult buzele lui.ca tie iti plac saruturile ca-n telenovele.acele saruturi pasionale si emotionante.
Il iubesty?
si crezi ca e scarbos?
acum tu nu te vei saruta toata viata cu cineva pentru ca ti`e frica de boli?
mai bine te`ai calugari... e mai bine asa*
La 13 ani eu nu mi faceam probleme din astea.La 13 ani nici nu stiam ce e ala prieten. Daca te pupi cu oricine, cu orice baiat care nu se ingrijeste, se pot lua o gramada de boli, nu numai hepatita.
Poate ca ar trebui sa mai lasi prieteniile astea la 13 ani...nu o zic cu rautate, dar pe la 18-19...nu te vad bine.In general asa se intampla, daca de la 12 -13 ani incepi asa, mai tarziu o sa fie grav, si tie o sa ti para rau, tu o sa ti da pumni in cap.
Uite cum e treaba...la 13 ani nu ti ti intalnesti alesul, printul din vis, este decat o chestie de moment, care devine obisnuinta, te desparti de unu, gasesti altu, si asa iti strici toata reputatia
Acum esti mica, poate nu intelegi ce vreau sa spun, dar cand o sa cresti, o sa ajungi pe la 15-16-17 ani, atunci poate o sa placi cu adevarat un baiat, poate o sa l iubesti, dar crezi ca unui baiat nu i plac fetele cumintzele, cele care n au avut "antecedente", care au o reputatie placuta, care nu sunt numite "bagaboante"care umbla din floare`n floare?
Poate o sa intelegi ce am vrut sa ti zic, si poate o sa ti fie de folos. Ia. o ca pe un sfat.
Sfatul meu este sa ii spui de problema ta su sarutul sa nu interpreteze gresit, crezand ca nu il saruti ( cu limba) pentru ca nu il iubesti sau ceva de genu