◆ Da, mi s-a întâmplat. și faza e că, e și acum, în prezent... în momentul vorbirii
E nașpa să te simți singur. Mai ales vara... când ar trebui să te distrezi 25/24!
Dar în august siguuur se întorc, iar atunci... petreceri non stop! :*
Exact,mai ales vara cand iti propui sa partyyyyy e nasol.am planificata o excursie la sfarsitul lunii.atat.singura mea speranta.in rest ma mumific in casa in fata televizorului :*
Da o petrecere, si semnez prezent P.S. Unde stai?
Ai si tu dreptatea ta...dar esti prea pesimist eu de exemplu, pfoai, the best friend ever ) aproximativ.fiecare incearca in felul lui sa fie un prieten bun.ca nu le prea iese e altceva
Nu-i vorba de asta crezi ca zic doar asa? Iti zic din proprie experienta nu le mai zi best Friend pentru ca anre rost tis amici atat.Am patit-o stiu cum e si sa-u dus.Nu mai exista prieten adevarat in ziua de astazi.
Mda ai dreptate.la capitolul asta ma lupt cu mine insami sa nu mai am incredere.da nu vreau sa fiu pesimista acum.si asa is alone destul.
Nu nu nu a zis nimeni sa nu ai incredere poti sai dar fi atenta sai ai pana la o limita stiu ff bine despre ce vb am invatat din propria experienta.Nu poti fi Alone pentru ca nu poti pur si simplu e greu fara sa mai vorbesti cu nimeni...
Tocmai nu vorbesc cu nimeni pentru ca nimeni nu are timp de astia ca mine care au ramas acasa.asta o sa se rezolve cand incepe scoala.dar sa stai o vara singurel nu e ok.si vorbeam de increderea aia care o ai in best friend relax
Eh da ce fel de persoana esti tu??
Fii mai precis.nu imi dau seama ce ar trebui sa-ti raspund
Scz nu am citit tot Fa ceva in privinta respectiva
E ok ..fac.am ajuns sa vorbesc cu puii lu bunica )) nu ca nu ar vorbi bunica destul :d )
)) Mai bine decat nimic
Da si mie la fel nu am plecat nicaieri vara asta si ma plictisesc rau de tot. :3 Incearca sa iti gasesti o ocupatie de exemplu sa desenezi sau sa alergi sa slabesti (chiar daca nu ai nevoie). Incearca sa iti ocupi timpul si nu o sa te mai plictisesti .
Am incercat de toate.fac si fitness in fiecare zi.da frate tot naspa ma simt.
Ieși afară cu alți prieteni. Sigur este cineva pe la bloc pe la tine.
Eh asta e faza.stau la bunica si nu sunt de varsta mea pe o raza de 20 de case si oricum nu as sta de vorba cu specimenele de aici, mas plictisi mai tare )))
Ioiii. Știu cum e )... dar eu zic ca să faci un test. O zi. ieși afară cu specimenele de acolo, că poate, cine știe, o să te distrezi. sau cel puțin o să râzi de ei )
) merita sa incerc
Nici eu nu am ce face parintii mei sunt plecati din tara am niste prieteni groaznici care vor sa profite doar de pe urma mea si de ce as merge undeva cu ei chiar si cand iesim la un suc tot eu platesc de fiecare data si mai bine stau acasa sincer mai bine e la scoala cand imi dau seama ca astept vacanta degeaba idei!
Hei..esti prea pesimista.mai lasa-i si pe prietenii tai sa plateasca si chestii.fa asa fel incat sa inteleaga ca nu sunt prieteni daca profita.si incearca sa-ti gasesti ceva de facut, cautati noi pasiuni.si uite asa, trece vara
Haide să ne calmam, stiu cum e! Majoritatea colegilormei sunt prin toate partile:Arad, Italia, Săpânța, Spania, la mare, la munte.Eu stau acasa, dar nu sunt suparata! Gandeste-te ca alti copii nu au ce sa manance, iar noi ne plangem ca nu mergem prin statiuni sau mai tiu eu ce! Incearca sa te gandesti la asta, sper ca te-am ajutat!
Faza ca sunt plecati la mare, soare chesti ma deranjeaza doar putin.da pe bune creierul imi intra in hibernare de la singuratate si stiu ca sunt altii mai rau :-s...