| dragonladyflame a întrebat:

Hello.nu mi se pare normal ca toti prietenii mei sa fie plecati pe undeva, se distreaza fiecare cum poate, si eu stau acasa si hiberez mai rau ca iarna raised eyebrows e penal.vi s-a intamplat sau vi se intampla si voua? puppy dog eyes care moare de plictiseala ca si mine sa dea add pe idu ely_cy_kitty bug

25 răspunsuri:
| Lovelyix a răspuns:

Da si mie la fel nu am plecat nicaieri vara asta si ma plictisesc rau de tot. :3 Incearca sa iti gasesti o ocupatie de exemplu sa desenezi sau sa alergi sa slabesti (chiar daca nu ai nevoie). Incearca sa iti ocupi timpul si nu o sa te mai plictisesti big grin.

| Andarock a răspuns:

◆ Da, mi s-a întâmplat. și faza e că, e și acum, în prezent... în momentul vorbirii laughing
E nașpa să te simți singur. Mai ales vara... când ar trebui să te distrezi 25/24!
Dar în august siguuur se întorc, iar atunci... petreceri non stop! :*

| dragonladyflame explică (pentru Lovelyix):

Am incercat de toate.fac si fitness in fiecare zi.da frate tot naspa ma simt.

| Danaberciu a răspuns:

Haide să ne calmam, stiu cum e! Majoritatea colegilormei sunt prin toate partile:Arad, Italia, Săpânța, Spania, la mare, la munte.Eu stau acasa, dar nu sunt suparata! Gandeste-te ca alti copii nu au ce sa manance, iar noi ne plangem ca nu mergem prin statiuni sau mai tiu eu ce! Incearca sa te gandesti la asta, sper ca te-am ajutat!

| dragonladyflame explică (pentru Andarock):

Exact,mai ales vara cand iti propui sa partyyyyy waiting e nasol.am planificata o excursie la sfarsitul lunii.atat.singura mea speranta.in rest ma mumific in casa in fata televizorului happy:*

| Andarock a răspuns (pentru dragonladyflame):

Ieși afară cu alți prieteni. Sigur este cineva pe la bloc pe la tine.

Eh asta e faza.stau la bunica si nu sunt de varsta mea pe o raza de 20 de case si oricum nu as sta de vorba cu specimenele de aici, mas plictisi mai tare laughing)))

| Andarock a răspuns (pentru dragonladyflame):

Ioiii. Știu cum e laughing)... dar eu zic ca să faci un test. O zi. ieși afară cu specimenele de acolo, că poate, cine știe, o să te distrezi. sau cel puțin o să râzi de ei laughing)

| dragonladyflame explică (pentru Danaberciu):

Faza ca sunt plecati la mare, soare chesti ma deranjeaza doar putin.da pe bune creierul imi intra in hibernare de la singuratatehee hee si stiu ca sunt altii mai rau :-s...

laughing) merita sa incerc thinkingwinking laughing

| rater1994 a răspuns:

Pot sa*ti zic ceva? De fapt la totitongue Nu exista prieteni adevaratihappy

| dragonladyflame explică (pentru rater1994):

Ai si tu dreptatea ta...dar esti prea pesimist tongue eu de exemplu, pfoai, the best friend ever laughing) aproximativ.fiecare incearca in felul lui sa fie un prieten bun.ca nu le prea iese e altceva

| rater1994 a răspuns (pentru dragonladyflame):

Nu-i vorba de asta crezi ca zic doar asa? Iti zic din proprie experienta nu le mai zi best Friend pentru ca anre rost tis amici atat.Am patit-o stiu cum e si sa-u dus.Nu mai exista prieten adevarat in ziua de astazi.

Mda ai dreptate.la capitolul asta ma lupt cu mine insami sa nu mai am incredere.da nu vreau sa fiu pesimista acum.si asa is alone destul.

Nu nu nu a zis nimeni sa nu ai incredere poti sai dar fi atenta sai ai pana la o limita stiu ff bine despre ce vb am invatat din propria experienta.Nu poti fi Alone pentru ca nu poti pur si simplu e greu fara sa mai vorbesti cu nimeni...

Tocmai nu vorbesc cu nimeni pentru ca nimeni nu are timp de astia ca mine care au ramas acasa.asta o sa se rezolve cand incepe scoala.dar sa stai o vara singurel nu e ok.si vorbeam de increderea aia care o ai in best friend tongue relax

Eh da ce fel de persoana esti tu?tongue?

Fii mai precis.nu imi dau seama ce ar trebui sa-ti raspund tongue

Scz nu am citit totlaughing tongue Fa ceva in privinta respectivatongue

E ok tongue..fac.am ajuns sa vorbesc cu puii lu bunica laughing)) nu ca nu ar vorbi bunica destul :d laughing)

rolling on the floor)) Mai bine decat nimiclaughing

| AndaVr a răspuns:

Nici eu nu am ce face parintii mei sunt plecati din tara am niste prieteni groaznici care vor sa profite doar de pe urma mea si de ce as merge undeva cu ei chiar si cand iesim la un suc tot eu platesc de fiecare data si mai bine stau acasa sincer mai bine e la scoala cand imi dau seama ca astept vacanta degeaba crying idei!

| dragonladyflame explică (pentru AndaVr):

Hei..esti prea pesimista.mai lasa-i si pe prietenii tai sa plateasca si chestii.fa asa fel incat sa inteleaga ca nu sunt prieteni daca profita.si incearca sa-ti gasesti ceva de facut, cautati noi pasiuni.si uite asa, trece vara happy

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns (pentru dragonladyflame):

Da o petrecere, si semnez prezent tongue P.S. Unde stai?happy