| FloriGn2 a întrebat:

Hello,stie cineva. daca nu te prezinti la competente te mai baga in bac? sau exista sansa sa nu treci la competente? sunt cam praf la engleza..in ce consta proba?

6 răspunsuri:
| Kufu95 a răspuns:

Nu te bagă.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Dacă nu mergi la competente, nu poți sa dai bacul, dar nu poti pica. Primești doar calificative care nu o sa te ajute niciodată (am dat bacul anul trecut deci stiu)

| LisaJulie a răspuns:

Nu se poate pica la asta, primesti doar un calificativ, daca nu stii engleza deloc primesti cel mai mic calificativ, nu te stresa! Si da nu intri in bac daca nu dai competentele

| LovelyGirl4u a răspuns:

O să te treacă, dar trebuie să arăți că încerci, citești, spui ce știi. Trebuie sa te prezinți. Mai ai timp sa înveți.

| FloriGn2 explică (pentru annonimaaaa555):

Deci e adevarata chestia asta ca "treci si cu prezenta", multumesc frumos..stiu să citesc in engleza si inteleg cat de cat..cu exercitiile stau mai greu nu am avut prof buna in generala iar acum la liceu mi e greu sa tin pasul cu ceva ce n am făcut niciodata

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru FloriGn2):

Pai da, trebuie să fi prezent la fiecare competența. Cum am mai zis, nu primești note, doar calificative. Și dacă nu știi nimic treci