| AlexLegendarul a întrebat:

Hello! Sunt elev in clasa a 10-a la un liceu Vocational! Dupa 1 an si 1 semestru am ajuns la concluzia ca vreau sa ma transfer din cauza anturajului si mai ales relatiile dintre colegi si datorita programului bine pus la punct cu suspendarea telefonului si multe altele pentru o perioada de timp! Ajuns sa ma satur de aceste probleme, am ajuns pana in momentul in care trebuia sa le spun formatorilor ca o sa ma transfer! Ei au inceput povestile cum ca unde te vei duce nu vei gasi un liceu asa bun ca asta si ca acolo ai sa fii un nimic si toate astea! Eu stiu bine la ce liceu merg si il consider cu mult mai bun din punct de vedere al invatatului si comportamentului de acolo! Acuma mai am de facut ultimii pasi pana sa incep luni la liceul unde m-am transferat. Dar stau cu o neincredere ca o sa fiu cel mai slab dintre toti acolo! Poate pentru ei cunostintele mele sunt prea mici pentru ei si nu stiu ce sa fac! Am media 7.22 in clasa a 9 a si aici cea mai mica este 7.30 sau 7.50... si poate ca eu pentru 7.22-ul ala am fost chinuit sa il obtin dar poate pentru ei e ceva mai simplu! Ce sfaturi de incurajare imi oferiti?

4 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Tu ai decis să te transferi deci acum e momentul să arăți ce poți.
Atâta timp cât te ții de carte o să fie bine, indiferent în ce liceu te afli.

| Ulyec a răspuns (pentru Andreeush):

Ideea este ca mie teama sa nu fiu cel mai slab din clasa dar sincer am momente cand ma gandesc ca nu o sa fac fata. si anticipam cum ca nu pot sa invat nimic

| Andreeush a răspuns (pentru Ulyec):

E normal să ai emoții fiindcă vei fi nou în școală, colegi noi, profesori noi. E doar o chestiune de timp până să te acomodezi.

| Ulyec a răspuns (pentru Andreeush):

Da, ai dreptate!