| GoGu1999 a întrebat:

Hello TPU am si eu 2 intrebari:1 cum pot sa nu ma mai emotionez cand vorbesc cu o fata 2 cam ce trebuie sa spun ca sa o impresionez

6 răspunsuri:
| Manuela18 a răspuns:

1. Cand vorbesti cu o fata, fii tu insuti, nu-ti fie teama ca nu se intampla nimic daca spui ceva gresit. Cauta sa te bagi in seama cu o fata de varsta ta si care sa nu fie prea alintata sau sa aiba prieten, cauta un subiect comun si discutia va curge de la sine. prima oara e mai greuwinking.
2. nu trebuie sa spui mare lucru sa o impresionezi, spune-i ca are ochii frumosi, ca e isteata, treburi din astea.winking bafta!

| eutunoilafilm a răspuns:

Mai deci eu iti dau o metoda mult mai buna:uite-te la ea ca cum ar fi in chiloti.
Sa vezi cum dispar emotiilelaughing

| Dan_3443 a răspuns:

1-Gogule,in primul rand, trebuie sa gandesti ca si cum nu ti-ar pasa, asa poti sa fi tu insuti si sa nu intri in panica...credema,asa poti sa fi tu insuti, nu te gandi ca poti sa gresesti sau altceva.pur si simplu nu-ti pasa, asa trebuie sa vorbesti cu majoritatea fetelor, nu arata interes fata de ele, lasale pe ele sa aratewinking

2-Stai lin,daca o fata te place, trebuie doar sa faci ce ti-am spus mai sus si sa fi tu insuti mereu, tu nu trebuie sa spui prea multe, las-o pe ea sa vorbeasca mai mult, tu doar stai si asculta, o privesti in ochi si zambesti usorwinking

| anka17 a răspuns (pentru GoGu1999):

1.Emotiile sunt normale in viata tuturor, nu trebuie sa faci nimic cu timpul o sa dispara, 2. Poti impresiona o fata prin sinceritate, fi tu insasi!

| Cataxddd a răspuns (pentru eutunoilafilm):

rolling on the floor) buna buna astalaughing