| avelinacsyu a întrebat:

Hello TPU. Azi eram cu niste prieteni intr-un parculet mic cu banci și unii dintre prietenii mei jucau fantanita. Nu faceam galagie, nu nimic, ba mai mult eu n am scos un cuvant pentru ca aveam o dispozitie proasta. Eu si un baiat am plecat si i am lasat pe ceilalti si pe seara am vazut ca postase o baba pe Facebook poze cu noi din parculet, de undeva dintr un bloc erau facute pozele. Si zicea baba ca noi venim acolo de cateva zile si nu stiu ce si ca am rupt table de sah, insa eu nu am facut nimic, nici nu am fost in acel loc in celelalte zile, insa apar in poze fara sa mi se vada fata si fara sa ma recunoasca lumea. Femeia a zis ca a si chemat politia acum cateva zile si tot nu a venit si de aia a pus pe Facebook. Mie nu mi se pare normal sa puna baba poze pe Facebook cu minori si sa ne eticheteze asa pe toti din grup din moment ce eu n am facut nimic si nici o prietena. Aaa sa mentionez ca ceilalti injurau in celelalte zile si stateau cu picioarele pe masa, asta cred ca a deranjat o cel mai mult pe batrana.
Acum nu stiu, am zis ca nu vom mai trece pe acolo, oricum nu suntem singurii care merg acolo dar acum doar noi aparem in acele poze pe un grup public de Facebook.
Tot eu mi as putea lua amenda chiar daca nu am facut nimic? Dar batrana? E legal sa puna poze cu minori?

6 răspunsuri:
| Rd79 a răspuns:

De ce nu ar fi legal sa puna poze cu minori? Da, este legal.

| avelinacsyu explică (pentru Rd79):

Fara aprobarea parintilor, nu prea cred.

| Adry05 a răspuns:

Nu iti iei amenda ca a pus aia poze pe Facebook laughing) Apari in vreo ipostaza care e interzisa? gen stricand sau deterioriand ceva? Nu? pai si atunci pe ce sa-ti dea amenda? ca stai in parc? Nu mai umbla cu aia daca te baga in probleme si aia e sau schimbati locatia

| avelinacsyu explică (pentru Adry05):

Ma refeream ca daca chiar eu imi iau amenda ca a stricat la tabla de sah si ca avea picioarele pe masa?

| Adry05 a răspuns (pentru avelinacsyu):

Nu lol, ar lua el amenda, tu nu iei amenda cA STAI cu ei laughing) fara s afaci nimic

| Rd79 a răspuns (pentru avelinacsyu):

Pe ce lege te bazezi cand spui asta?