anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hello TPU. Cum sa incep... Pai am cunoscut un baiat, din clasa a 8-a[eu sunt clasa a 6-a] si il plac de foarte mult timp. El stie asta si acum, de o saptamana cand sunt pe hol, vine si ma imbratiseaza, ma ghidila si se poarta foarte grijuliu cu mine. Il plac foarte mult si nu stiu daca si el ma place, nu as vrea sa par o obsedata dar spuneti-mi ce sa mai fac ca sa ma apropiu de el? Funitsa la cel mai bun raspuns.

Răspuns Câştigător
| xDammit a răspuns:

Pai ai putea sa te apropii de el mult mai mult happy.
Sa stai cu el pe afara, sa vorbiti sa va intalniti, etc.

6 răspunsuri:
| wawanaqa1123 a răspuns:

Ii spui ce parere are despre tine sau asa ceva fa tu primul pas la multi baieti inseamna mult iti zic eu.

| sharlyn a răspuns:

Uh clasa a 6 si el a 8thinking nu e mare diferenta numai ca uh esti prea micuta:O3

| MrsPanda a răspuns (pentru sharlyn):

Toata lumea zice ca sunt micuta dar na. straight face

| MrsPanda a răspuns (pentru wawanaqa1123):

Uf, dar eu sunt timida si mereu cand trece pe langa mine sau din astea ma rosesc si incep sa rad fara motiv straight face. Nu prea cred ca o sa pot face astasad

| wawanaqa1123 a răspuns (pentru MrsPanda):

Cu timiditatea nu faci nimic si eu sunt timid si din astea da imi iau inmnima in dinti si zic ce am de zis sper ca te-am ajutat si fi mai tare.

Fundita?!

| sharlyn a răspuns (pentru MrsPanda):

Dragostea nu are varsta cand te indragostesti te indrogastesti nu poti sa ii comanzi inimibig grin esti cls 6 dar poate ai mentalitatea altfel adica mai dezvoltata nu e sa te iai dupa varsta big grin