anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Help me! Am fost intr-o excursie si seara eu si inca o fata am stat la baietii pentru ca erau cativa golani pe langa pensiune si ne era frica. Eu am intrat in baiecasa vad daca mi-a venit ciclu pentru ca am simtit ca m-amudat jos. Am bagat mana sa vad daca e sange,dar nu era spre bucuria mea pentru ca geanta o aveam jos. Cand am iesi clanta era uda, iar candam intrat nu am observat. Daca cineva a pus mana pe ea fara sa se spele pe maini. Pot ramane insarcinata? Imie frica si nu pot sa o intreb pe mamamea pentru ca doarme si numai pot de frica.

7 răspunsuri:
| Aaxell a răspuns:

laughing Nu ai nici o sansa sa ramai gravida, pe clanta putea sa fie apa sau orice alta substanta, oricum daca nu ai facut nimic cu baietii laughing, atunci nu ai de ce sa iti faci probleme.

| bunicisibuni a răspuns:

Nu am facut nimic cu baieti, doar am intrt in baie si mi-am bagat mana in pantaloni s avad daca mi-a venit ciclu pentru ca era uda si am pus mana pe clanta.

| Ani4you a răspuns:

Cati ani ai? 10? cum sa pui astfel de intrebari? Copii se fac cu apa? rolling on the floor
Si daca era sperma nu ai cum sa ramai insarcinata pentru ca nu ti-ai bagat mana in vagin + ca nu esti in perioada aia in care esti fertila daca trebuie sa iti vina ciclu.

| Radu284 a răspuns:

Tu ai o fascinatie cu ramanerea gravida? Ca jumate din intrebarile tale recente sunt despre asta.

| MenInShadow a răspuns:

Tu vorbesti serios sau... faci misto? Sper ca a doua varianta, pentru ca ori nu ai avut parte de nici un pic de educatie sexuala, lucru destul de tampit din partea parintilor tai, ori ai 7-8 ani, desii nu prea vad cum, ca ziceai de ciclu.
Pune mana pe niste carti si citeste, ca esti praf in asa ceva, si te faci de ras oriunde cu asemenea intrebari, nu am citit raspunsurile de mai jos, dar presupun, prin absurd, ca cei care au raspuns, au ras de tine.
NU ai cum sa ramai insarcinata din asa ceva, decat daca intretii relatii sexuale cu cineva, si nu folosesti prezervativul, e singura solutie, cum naiba sa ramai insarcinata ca ai pus mana pe clanta uda?

| corolav a răspuns (pentru Radu284):

Nu „fascinație". Probabil că ai vrut să spui „fixație" sau „o idee fixă".

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu ai nici cea mai vaga idee cum se fac copii sau pur si simplu te plictiseai cand ai pus intrebarea?