| FoReVeRyOuNgBiTcH a întrebat:

HELP! Nu mai pot posta comentarii de pe FaceBook-ul meu la pozele unor pagini. De cee? Mentionez ca de pe pagina mea de FaceBook am postat pe Wall-ul altor pagini, niste comentarii cu pub. si atunci mi-au blocat contul. Am recunoscut prietenii in poze si mi l-au deblocat. Iar acum asta. crying Ce sa fac?

FUNDA + VOT. URGENT!

10 răspunsuri:
| Roibu a răspuns:

Roibu Constantin raspunde:
Cei de la Facebook au un regulament foarte drastic si in care scrie ca iti asumi raspunderea pentru comentariile postate acolo la termenii si conditiile Facebook daca nu le-ai citit crying
Dar poti contacta prin e-mail reteaua Facebook prin care sa le ceri deblocarea Contului.
Ori exista posibilitatea de a bloca contul tau doar pentru 30 de zile si este clar 30 de zile nu 29 nu 20 ci 30.
Asa am patit si eu am stat 30 de zile fara facebook.
Ori exista posibilitatea ca acele persoane la care vrei sa comentezi sa aiba setate comentariile la Privat si sa se permita comentarii doar la cine permit ei ori comentariile sa fie prima oara vazute de ei.

| FoReVeRyOuNgBiTcH explică (pentru Roibu):

Nu am contul blocat. L-am avut, dar am recunscut prietenii in niste fotografii si s-a rezolvat. Problema e ca nu pot posta comentarii la pozele paginilor de pe FaceBook.

| Roibu a răspuns:

Te rog sa-mi spui pe ce pagina vrei sa comentezi voi incerca sa te ajut dar va trebui sa vad ce se intampla daca facebook-ul tau are ceva ori pagina astept raspuns...

La toate paginile patesc asa.

| Roibu a răspuns (pentru FoReVeRyOuNgBiTcH):

Atunci te rog sa iei lagatura cu cei de la Facebook si sa le comunici ca trebuie sa faca si ei o exceptie si ca din nestiinta sa zicem ai adus un prejudiciu Companiei Facebook pentru ca si tu si eu suntem oameni si gresim asa ca pot face si ei o excepie pentru a te ajuta.

Si unde pot sa le trimit e-mail?

| Roibu a răspuns:

Cauta pe Google.ro Contact Facebook dai click acola la Contact Facebook HELP CENTER

| PitBul2C a răspuns (pentru Roibu):

Asa este si la mine si eu cand incerc sa postez comentari imi apare
Acţiune blocată
Momentan nu mai ai permisiunea de a efectua această acţiune.

În cazul în care crezi că vezi asta din greşeală, te rugăm anunţă-ne.

nu stiu de ce mai putea lamuri?

| Roibu a răspuns (pentru PitBul2C):

Este posibil ca la cei care vreti sa comentai sa va fi blocat.