| alleluiah a întrebat:

Help! puppy dog eyes
E o problema destul de serioasa! Nu stiu ce sa fac si cum sa reactionez. Ideea e ca mama a ramas fara servici acum un an si din martie(acum) nu o sa mai primeasca nici somajul(inca nu si-a gasit de lucru) si acum si tata o sa ramana fara servici cat de curand(lucreaza la Mechel) si ei au planuit sa vanda apartamentul(cam avem datorii) si sa se muta la tara, iar eu sa raman la bunica mea pana termin scoala. A zis ca o sa imi bage net si ca o sa imi asigure totul dar asta inseamna ca dupa scoala sa ma mut la tara. Eu nu vreau sub nicio forma la tara. Eu nu ma duc in vacanta cateva zile, dar sa ma mai si mut acolo.
Ce sa faaac? crying

7 răspunsuri:
| greyhound a răspuns:

Deocamdata nu prea ai ce face; termina scoala, intra la o facultate, angajeaza-te si stai cu chirie

| BootsToAsses a răspuns:

Ehhhhh... vezi-ti de treaba ca parinti tai iti vor doar binele, datoria ta este sa inveti

| Nykwtza a răspuns:

Pai eu sa fi fost in locul tau aveam sa fac asa:Terminam de invatat si pe timp de vara ma angajam undeva ca sai pot ajuta si eu cu niste bani! Dupa ce terminam Scoala incercam undeva sa intru la Universitate da la Buget ca sa ii scutesc de multe cheltuieli si poate imi gaseam ceva de lucru! cam asa ceva, vezi tu, Vorbeste cu ei o sa te intelegi ca doar is parintii tai! BAfta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gasesteti de lucru pe vacanta

Răspuns utilizator avertizat
| Nykwtza a răspuns (pentru alleluiah):

Pai depinde unde traiesti! Pe timp de vara poti lucra chiar si la tara! Daca esti la oras cauta si tu pe unde poti! Intreaba si fa rost! La vreo firma ceva! Daca cauti gasesti!

Răspuns utilizator avertizat