| kittysam a întrebat:

Help! Trec pe langa el mai mereu atunci cand ma duc la scoala si se uita destul de insistent la mine atunci cand ma vede, acelasi lucru il fac si eu >:" odata era sa ne ciocnim.laughing pur si simplu.
Ma gandeam sa fac eu 'primul pas' si sa-i zambesc atunci cand trec pe langa el [vreau sa vad ce reactie are]...Ce credeti? Ar fi bine? sau m`ar crede o ciudata?straight face FUNDAAA!

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Nu-ti mai fa atatea probleme,un zambet nu are cum sa catalogheze un om drept "ciudat"!
Zambim la coada in banca,zambim cand ne asezam langa un necunoscut in tramvai,zambim, pur si simplu, cand suntem priviti, un zambet e intotdeauna pozitiv, zambeste fara teama!

13 răspunsuri:
| 999bianca a răspuns:

Eu cred ca ar fi okhappy

| h3r a răspuns:

Zâmbește-i, fă-i cu ochiul, doar nu te mănâncă! O să dea roade.

| Hdanin06 a răspuns:

Am trecut de ceva vreme prin asa ceva happy si a meritat sa fac eu primul pas, cu toate ca imi era putin frica sa nu fiu dezamagita.Am indraznit si sa il salut iar mai apoi sa purtam conversatii pe internet, desigur eu am catut primul pas si aici, si am ajuns sa fim prieteni happy

| coolgirlv3r a răspuns:

Stiu prin ce trecii laughing si eu am trecut prin asta si e ok sa facii asa zambeste`i de cate orii ai ocaziaa si daca vezii ca el nu face primul pas fal tu happy nu ai nimic de pierdut

| UngUrU777 a răspuns:

Fi seducatoare, draguta! dai mura-n gura cum s-ar zice!

| nesuferit a răspuns:

Fa dansul gangnam style cand treci pe langa el

| がさいゆの a răspuns:

Buna.Se pare ca te cam stresezi.Un zambet nu face rau nimanui, poate nici atat un ''salut''.Fa cunostinta cu el, mai departe vei stii tu ce sa faci.

| Music4life a răspuns:

Zambeste!
Nu te va crede ciudata, zambetul este cea maimputernica arma a femei, folosste-l.
Succes!

| mona a răspuns:

Nu te va crede o ciudata, zambeste-i

| LoVeIsMyAir a răspuns:

Pai, incearca sa ii vorbesti.Fii relaxata si zambeste-i, rade la glumele lui, incearca sa ii spui ce simti din priviri (o privire e cat o mie de vorbe). Daca o sa stai timida si nu o sa-i spui nimic nu rezolvi mare lucru.
CURAJ! ...si SUCCES! big grin

| SopiPoselandia a răspuns (pentru nesuferit):

rolling on the floor)))))))))))))))))))

| kittysam explică (pentru nesuferit):

Hmm..ma gandeam si la o figura din harlem shake but not bad thinking
o sa ma mai gandesc la asta.

| kittysam explică:

Multumesc tuturor pentru raspunsuri! de-as putea v-as da funda tuturor!:*