Practica pe un manechin! Glumesc. Multi spun ca iti trebuie experienta.Eu spun ca trebuie sa te lasi purtat de val, sa nu te gandesti la ce faci.Dca tot iti zici: omg, era sa ii musc buza, doamne mi-a mers limba nu stiu unde.Nu e bine, va iesi mai prost asa.Si chestia cum ca nu sti cum ar vrea sa te sarute.Iti vei da seama, sau daca nu, preia tu controlul usurel; D Sper ca am ajutatt :*
Practica pe un manechin! Glumesc. Multi spun ca iti trebuie experienta.Eu spun ca trebuie sa te lasi purtat de val, sa nu te gandesti la ce faci.Dca tot iti zici: omg, era sa ii musc buza, doamne mi-a mers limba nu stiu unde.Nu e bine, va iesi mai prost asa.Si chestia cum ca nu sti cum ar vrea sa te sarute.Iti vei da seama, sau daca nu, preia tu controlul usurel; D Sper ca am ajutatt :*
Pai...limbile vor fii cam la mijloc amandoua.
Iti recomand sa nu-i bagi limba prea adanc in gura ca nu o sa-i placa.
Cel mai corect este sa-i spui adevarul.
Ai zis:,, Nu stiu daca el cand vrea sa ma sarute vrea sarut simplu sau frantuzesc"-nu te gandi ca el isi propune din timp sa te sarute intr-un fel....totul vine pur si simplu.
Ai dreptate pentru lininiste cum teo chema trebuie sa te lasi purtat de val
asta o sa fac si eu cu prietenul meu