| Larissu a întrebat:

Hey all. Am o problema. In mai mi-a venit prima menstrautiaesi a 2 a oara mi-a venit ieri.dar e foarte abundenta. de obicei nu era asa. noaptea nu prea imi venea dar dimineata asta cand m-am trezit am vazut ca absorbantul era plin plin E foarte ciudat, de ce oare e asa abundenta? Prima data nu era asa.

5 răspunsuri:
| Alexutza_Dragutza_Alexandra_1994 a răspuns:

Nu iti fa probleme dureaza ceva timp pana se va regla asa ca uneori iti va veni in abundenta si alteori foarte putin

| unuloarecare a răspuns:

In mai? Apoi in iunie si iulie nu ti'a venit? Gravida...fa un test de sarcina.

| AnnonymusIsNotAvailable a răspuns:

Asa e prima oara stai linistita nu e nimic iesit din comun. E neregulata, ea se va regla peste ani. Intr-o luna iti poate veni iar apoi sa nu mai vina 2 luni sau chiar mai mult. Nu e nimic anormal.Iti vine din abundenta pentru ca esti de abia la inceput :* Pe parcurs se va mai regla, daca nu, inseamna ca asa ai tu organismu. Unor fete le vine foarte mult, altora foarte putin. Sper ca te-am ajutat. :*

| Pitzipoanca a răspuns (pentru unuloarecare):

Mai ales daca nu face sex, clar e gravida. A mentionat ca era vorba de menarha (prima menstruatie) si ca a doua a venti 2 luni mai tarziu. In adolescenta, menstruatiile nu sunt regulate. In plus, poate fi vorba si de un chist ovarian.

| Larissu explică (pentru unuloarecare):

Frate laughing am 13 ani esti nebun?! Nu a avut loc un act sexual intre mine si alta persoana laughing