Daca intri la scoala de dimineata, lipseste de la scoala si du'te si intalneste'te cu el.
eu asa fac:p
si vin acasa ca si cum nu s'ar fi intamplat nimic
sau daca esti la scoala dupa-masa, spune-i'i mamei tale ca maine sa modificat ceva in program, si ca esti de dimineata.
nu o sa se prinda
fundita.
Pai spune-i ca ai de facut un proiect de facut cu cateva colege si trebuie sa mergi neaparat sa l faci pentru ca astfel vei lua nota mica (sau ceva de genul). sau ca mergety impreuna ca cls intr o scurta excursie la un muzeu ceva (asta o sa fie o mare parte din nota). la profa acasa sa ty dea un referat, tema ce vrei uh. :Xfundita:X
Spune-i ca ai uitat o carte la o prietena...Sau ca trebuie sa te duci sa-ti cumperi o carte. Sau ca te-a pus diriginta/dirigintul.sau ca te-a rugat respectiva colega sa te duci sa o ajuti si pe ia la nu stiu ce materie.Si ca nu poti sa o refuzi.si ca in plus asa faceti si exercitii si din astea.
Muultt succes! Te puup! Fundita?
Nu o intereseaza daca un coleg e pe moarte, iar acum nu mai are incredere in mine pentru ca am chiulit de la scoala(m-am invoit l adirectoare si i-am zis ca plec la dentist), iar parintii m-au vazut pe geam ca plec de la scoala x( si au venit in clasa, mi-au facut un scandal...va dati seama ca acum nici cand incep orele nu ma mai cred ca merg la scoala
Prietenul meu este la o distanta de orasul meu si nu pot sa-l pun pe drumuri doar pentru 10-15 min
Acum depinde si relatia dintre voi. Daca i-ai spune inainte sa va intalniti ca iti e rau si ai febra, chestii de genu' cum crezi ca ar reactiona?